Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко кој ја коментира одбраната на Касиљас. Боже мори мајко каков голман имаме не сме ни самите свесни. Погледнете го, уште не беше ни појден по топката кога го упати шутот и како во убрзана снимка (која важи само за голманот во ситуацијава) се фрли фантастично, ја одбрани и не спаси. Незнам како да му се заблагодарам. Вакви одбрани титули ке чинат на крај.
--- надополнето: Nov 20, 2011 1:49 PM ---
Pepe
"It was a difficult game, but the team did well. We returned from our international duty tired and Valencia had longer to prepare for the match. We nevertheless remained calm and took three very important points. I'm personally having a good run and the club is giving me stability."

Higuain
"The ball hit my body; i felt it hit my chest. People who saw it on TV told me it wasn't a penalty. I nevertheless think Valencia's protests were normal because we would have done the same."

.

Штета што нема добар агол од интервенцијата на Икер.
Ѕвер е човекот.

Не се глеа од тука убаво :D Знам го овај клип
--- надополнето: Nov 20, 2011 3:44 PM ---
4137330d347d6d958b47dd4ec8fe0091.jpg

На еден странски форум.
-Huigain saves the ball with his chest
-Do you even know what a fcuking chest is?
---It wasn't a penalty. Chest, shoulder, balls, vagina, whatever, it wasn't a hand ball. :D

Кај голот на Холтби .. неверојатна асистенција од Раул.. а ова веќе хит стана.:D

El Cadete A vence a domicilio al Leganés (0-3) LEGANES - CADETE A 0:3
Tercera victoria consecutiva del Cadete A, que ganó al tercer clasificado de la tabla. José,Babunski y Jean Carlos fueron los goleadores.

Бабунски стрелец денес..

И Кастиља победија 1 - 0 со гол во 85та минута, прво место се моментално ..

сите 12 екипи на Реал Мадрид мислам дека овој викенд победија само една играше нерешено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom