Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Еј ај доста. Фет Џо сељак, ти не си.![]()
Фет Џо ти е како Пупе Ќелавиот од Мичурин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј ај доста. Фет Џо сељак, ти не си.![]()
Фет Џо ти е како Пупе Ќелавиот од Мичурин.
Podobro da go donesoa Tony GAYO od GGGGGGGGGGGay-UNIT i da raspalese so SO SEDUCTIVE.слушам рап али овој фет џо не му помина времето од толку артисти кај најдоа него да го донесат ваљда најевтино поминале
А извини што те прави тебе повеќе од него? Што имаш постигнато у животот?
Дај не ме зезај, Сузана Гавазова би ја ебел, али овој неФет Џо по ништо не се разликува од турбофолкериве што никнуваат на секој чекор.
Што ти е гајле што имам јас постигнато?
Битно како рапер, најголем успех му е што е дебел. А јас не сум ни рапер а не ни сакам да сум дебел.
Кој камбек ми напраи бе...А ти што имаш направено во животот? Ништо? Фет Џо ти е мерило за нешто што треба да се направи во животот? Сфашта. Ај доста офтопик...
Ајде, уште Ван Гог и Чорба, и не барам ништо во животов повеќе!![]()
И на овој полека му стануваме резиденцијаама па кога ќе споредиш со дебелиов Џо, од две зла помалото
![]()
Ама финтата е што... и двајцата идат![]()
Јебига само најандерграунд бендови кои малце пари бараат можат да ги носат по 100 пати као Ману Чао и Култур ШокПа ги бомбардираа со меилови полни со незадоволство http://aerodromskison.blogspot.com/2011/11/u-salon.html нешто ко овој и сеа ќе пробуваат да спасат нешто со Ману Чао
Но се согласувам и овој е здосаден, Квин да беа по олку идења ќе ми здосадеа :Р