Таксират 13 од 25.11 до 3.12.2011

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
слушам рап али овој фет џо не му помина времето од толку артисти кај најдоа него да го донесат ваљда најевтино поминале

Podobro da go donesoa Tony GAYO od GGGGGGGGGGGay-UNIT i da raspalese so SO SEDUCTIVE.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А извини што те прави тебе повеќе од него? Што имаш постигнато у животот?
Што ти е гајле што имам јас постигнато?
Битно како рапер, најголем успех му е што е дебел. А јас не сум ни рапер а не ни сакам да сум дебел.

Кој камбек ми напраи бе...А ти што имаш направено во животот? Ништо? Фет Џо ти е мерило за нешто што треба да се направи во животот? Сфашта. Ај доста офтопик...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фет Џо по ништо не се разликува од турбофолкериве што никнуваат на секој чекор.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Фет Џо по ништо не се разликува од турбофолкериве што никнуваат на секој чекор.
Дај не ме зезај, Сузана Гавазова би ја ебел, али овој не:D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Што ти е гајле што имам јас постигнато?
Битно како рапер, најголем успех му е што е дебел. А јас не сум ни рапер а не ни сакам да сум дебел.

Кој камбек ми напраи бе...А ти што имаш направено во животот? Ништо? Фет Џо ти е мерило за нешто што треба да се направи во животот? Сфашта. Ај доста офтопик...
Епа чим не си рапер од кај знаеш што има он постигнато у рапот? Не го слушаш ама дебел бил, па ај сељак е, а?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ајде, уште Ван Гог и Чорба, и не барам ништо во животов повеќе! :vozbud:
И на овој полека му стануваме резиденција :pos: ама па кога ќе споредиш со дебелиов Џо, од две зла помалото :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама финтата е што... и двајцата идат :)
Па ги бомбардираа со меилови полни со незадоволство http://aerodromskison.blogspot.com/2011/11/u-salon.html нешто ко овој и сеа ќе пробуваат да спасат нешто со Ману Чао :)
Но се согласувам и овој е здосаден, Квин да беа по олку идења ќе ми здосадеа :Р

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Па ги бомбардираа со меилови полни со незадоволство http://aerodromskison.blogspot.com/2011/11/u-salon.html нешто ко овој и сеа ќе пробуваат да спасат нешто со Ману Чао :)
Но се согласувам и овој е здосаден, Квин да беа по олку идења ќе ми здосадеа :Р
Јебига само најандерграунд бендови кои малце пари бараат можат да ги носат по 100 пати као Ману Чао и Култур Шок ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ајдееее. Hladno Pivo каде се? Ману Чао го имаше еден од најмонотоните настапи лани. Секоја песна му беше направена со исти ритам. Полека со вистинскиот ритам ќе почнеше песната, 1 минута така и оп наеднаш истиот брз ритам за секоја песна. Не дека сеа го мразам ама и лани беше бе...

Kajgana Shop

На врв Bottom