Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Фет Џо ти е како Пупе Ќелавиот од Мичурин.Еј ај доста. Фет Џо сељак, ти не си.
Фет Џо ти е како Пупе Ќелавиот од Мичурин.Еј ај доста. Фет Џо сељак, ти не си.
А извини што те прави тебе повеќе од него? Што имаш постигнато у животот?Фет Џо ти е како Пупе Ќелавиот од Мичурин.
Podobro da go donesoa Tony GAYO od GGGGGGGGGGGay-UNIT i da raspalese so SO SEDUCTIVE.слушам рап али овој фет џо не му помина времето од толку артисти кај најдоа него да го донесат ваљда најевтино поминале
Што ти е гајле што имам јас постигнато?А извини што те прави тебе повеќе од него? Што имаш постигнато у животот?
Дај не ме зезај, Сузана Гавазова би ја ебел, али овој неФет Џо по ништо не се разликува од турбофолкериве што никнуваат на секој чекор.
Епа чим не си рапер од кај знаеш што има он постигнато у рапот? Не го слушаш ама дебел бил, па ај сељак е, а?Што ти е гајле што имам јас постигнато?
Битно како рапер, најголем успех му е што е дебел. А јас не сум ни рапер а не ни сакам да сум дебел.
Кој камбек ми напраи бе...А ти што имаш направено во животот? Ништо? Фет Џо ти е мерило за нешто што треба да се направи во животот? Сфашта. Ај доста офтопик...
И на овој полека му стануваме резиденција ама па кога ќе споредиш со дебелиов Џо, од две зла помалотоАјде, уште Ван Гог и Чорба, и не барам ништо во животов повеќе!
Ама финтата е што... и двајцата идатИ на овој полека му стануваме резиденција ама па кога ќе споредиш со дебелиов Џо, од две зла помалото
Па ги бомбардираа со меилови полни со незадоволство http://aerodromskison.blogspot.com/2011/11/u-salon.html нешто ко овој и сеа ќе пробуваат да спасат нешто со Ману ЧаоАма финтата е што... и двајцата идат
Јебига само најандерграунд бендови кои малце пари бараат можат да ги носат по 100 пати као Ману Чао и Култур ШокПа ги бомбардираа со меилови полни со незадоволство http://aerodromskison.blogspot.com/2011/11/u-salon.html нешто ко овој и сеа ќе пробуваат да спасат нешто со Ману Чао
Но се согласувам и овој е здосаден, Квин да беа по олку идења ќе ми здосадеа :Р