Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Е поради вакви "изубени деца у свемирот" не ми се пишува на форумов. Наместо да кажат зошто мислат поинаку од мене, они на одговараат на начин кој е својствен за 10 годишно дете ( ако имате 10 години извинете сум згрешил) Бог да чува...:tapp:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Е поради вакви "изубени деца у свемирот" не ми се пишува на форумов. Наместо да кажат зошто мислат поинаку од мене, они на одговараат на начин кој е својствен за 10 годишно дете ( ако имате 10 години извинете сум згрешил) Бог да чува...:tapp:
Абе ок не се лути одма па и ти мала шала од наша страна иначе се согласувам со тебе подобро некој фудбалер како Родвел или Хави мартинез да донесеме млад играч перспективен кој ќе го платиме 20 милиони од колку некој 27-8 годишен играч играч како Снајдер(кој ќе чини 40 мил) кој е ем склон и на повреди и има освоил се во кариерата и кој нема да има толку желен да се докажува + ако некој играч одбие да се пресели на ОТ Ферги нема да го моли нека се бори за опстанок со Интер во Италија

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Напредок,напредок. И Гоше почнал шала да си прај со другите. Добри сте.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Леле абе ви кажав за Геце еееееее што ја тупите сеа, а гоше?
крај нема друг да се купува, не рачунај толку

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.783
Поени од реакции
21.496
Само погледни си го постот што си напишал и ќе ти стане се јасно !!!Кажа нешто што е тема на разговор веќе 2 години наназад + пропратено од тоа дека сигурно доаѓа .. а за да знаеш такво нешто или мора да си му десна рака на ферги или да ти гатала баба ванѓа ... т.е. едноставно ми се повраќа од вакви мислења .
Фала за навредите ... се гледа кој се уште верува во дедо мраз и новогодишни желби ... иди порасни .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sir Alex hails Nani
Man United manager pleased with Portuguese's progress

Manchester United manager Sir Alex Ferguson says that he is happy with the performances of Nani so far this season and has underlined the winger's development over the years.

The Portugal international has scored three times and provided four assists in 12 Premier League appearances this campaign but is yet to find the target in four matches in the Champions League.

Nani joined United from Sporting Lisbon in 2007 and took some time to settle in at Old Trafford, but Ferguson has now hailed the 25-year-old's progress in English football.

"Nani has always had potential," he said. "Some of those who come to our club from abroad do it quickly, others gradually grow into it. Nani is one of those.

"Even Cristiano took two or three years to get the maturity in his game.

"That is what we are seeing with Nani now.

"The goals have been fine but his assists are very high. He is progressing really well."

Injuries

Ferguson, though, admits that a host of injuries has unsettled his team this season, disabling him from fielding his best XI all the time.

"There have been some changes in the team from the one that started the season," he said. "You don't envisage having quite so many injuries.

"Everyone was fresh at the start. We had been through a brilliant pre-season in the States with not one injury. Then you are hit with a little list.

"It doesn't disrupt us to a great degree but it does unsettle the balance of the team.

"Sometimes we are having to rethink which team to play whereas when the team is in full flow you don't need to worry."

Champions League

United are currently second in the Premier League table with 29 points from 12 matches, five points behind leaders Manchester City.

On Tuesday the Red Devils host Portuguese giants Benfica in a top-of-the-table clash in UEFA Champions League Group C.

The English giants and the Lisbon outfit both have amassed eight points from four matches and a win for either side at Old Trafford could go a long way in seeing them through to the last 16.

Ferguson is understandably eyeing a win against Benfica and wants United to win the group.

"You hope to finish top," explained the Scot.

"One issue is the teams you might draw if you finish second, although with the quality of the teams, it doesn't make a great difference.

"The main advantage is knowing the second leg would be at Old Trafford."
Деца што се замарате бе кој ќе дојдел кој не :), дај уживајте додека е САФ менаџер, да не го знаевте Чичарито случајно и сакавте да дојде? Што сакам да земе некое дете од Виетнам па да демантира исто ко Хави.

П.С. Смолинг почнал да тренира, се враќа против Њукасл.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Само погледни си го постот што си напишал и ќе ти стане се јасно !!!Кажа нешто што е тема на разговор веќе 2 години наназад + пропратено од тоа дека сигурно доаѓа .. а за да знаеш такво нешто или мора да си му десна рака на ферги или да ти гатала баба ванѓа ... т.е. едноставно ми се повраќа од вакви мислења .
Фала за навредите ... се гледа кој се уште верува во дедо мраз и новогодишни желби ... иди порасни .
Ок сезнајко, ти си во право. Ајде шетај сеа и не замарај...

B

BooBojan

Гостин
Џену ова за Нани!Ех сега Ферги да биде таков да му даде комплетна слобода во играта,како на Роналдо што му даде,да не мора да покрива во одбрана,а Нани позади напагачот има да стане уште поголема ѕверотиња.
Ако може некој да најде некоја споредба колку топки има загубено оваа сезона во Премиер лигата?Пошо ептен ретко го гледам да изгуби топка.
Формацијава:vozbud:
-----------Руни-------------
-Јанг-Нани-Валенсија-

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џену ова за Нани!Ех сега Ферги да биде таков да му даде комплетна слобода во играта,како на Роналдо што му даде,да не мора да покрива во одбрана,а Нани позади напагачот има да стане уште поголема ѕверотиња.
Ако може некој да најде некоја споредба колку топки има загубено оваа сезона во Премиер лигата?Пошо ептен ретко го гледам да изгуби топка.
Формацијава:vozbud:
-----------Руни-------------
-Јанг-Нани-Валенсија-
Лани Нани беше најдобар играч во Премиер Лигата, кој сака што сака нека збори. По 100 одиграни ПЛ натпревари, Роналдо имаше 19 гола и 11 асистенции, Нани имаше 19 гола и 33 асистенции. И пак тука во фан клубов а и кај што гледаме со друштвово ги нервира Нани, сакале да го продаваат и што не. Коа згреши против Ливерпул мајка, шајка беше по него а навистина не заслужи. На секој може да му се случи една грешка. Нани ја имаше само таа минатата сезона. Кога Руни се пекмезеше тој тимот на плеќи го носеше, дури и повреден играше против Бурсаспор ако ви текнува коа сите се занимаваа со Руни, само за што полесно да поминеме низ мечот. И баш кога се случуваше да губиме, Нани беше тој што повлекуваше нанапред.

Многу потценет играч, најпрво од фановите на клубот за кој игра. Па Роналдо бетер беше од него во себичење и збор не смееше да се каже. Напротив, Нани не е воопшто себичен, поготово оваа година. Не ни дајва повеќе, премногу има созреано и како личност. Навистина ми е мило затоа што беше во сенката на Роналдо цело време а сега се гради како своја личност и кога ќе слушнам како се јаде трици за него крвта ми зоврива.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Евра има грип, неизвесен е за против Бенфика, најверојатно ќе ги гледаме близнаците на страничните бековски позиции.
Уф, едвај чекам повторно Рафаел да заигра во првиот тим. :pipi:

Инаку утре да си победиме и според мене завршена е работата, со Базел може и со втор тим да играме.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Џену,во право си за ова со Нани.Едноставно ми се гади кога ќе слушнам дека ги нервирал Нани и тоа од фанови на Ман Јун,крвта ми зоврива кога слушам вакво нешто.
Дури еднаш се испокарав со еден другар исто така фан на МЈ викаше дека го нервирале Нани и Руни o_O.Руни демек никаква игра не покажувал :eek: па тој нема душа од што покрива и одбрана и креира напади па и дава голови.
И сеуште не ми се верува како веруваат дека Видиќ и Руни ќе си оделе?Од кога се врати Видиќ одбраната е бонбонче :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Море Петручи дај конечно да го пуштат да изигра една покрај Флеч.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сеуште не ми се верува како веруваат дека Видиќ и Руни ќе си оделе?Од кога се врати Видиќ одбраната е бонбонче :D
Последица од играње Фудбал Менаџер, не им замеравај. Арно си пишува на некои игри дека се за 16+ итн, ништо не е случајно.

Зеки Фраерс ги доби последните 10 минути против Отелул, може некој од другите младинци исто ќе добие шанса утре :)

A

apidrone

Гостин
Абе коа можат трици за Серот да јадат(сенилен бил, омекнал, што ти знам), ти па за Нани се нервираш :D Таквите не заслужуваат внимание.

Kajgana Shop

На врв Bottom