Има шанса да работат со сите картички. Само ќе го однесеш во некоја мобилара и ќе ти го декодираат.нема ли шанса овие телефони што работат само со картичка на т-мобиле да работат со друга, на пр. од ОНЕ??!
Епа не се сите сервисери како што се праватзначи тоа се прави без проблем и да не се потресувам ако купувам од т-мобиле, а за него е наведено дека работи само со нивна картичка.
А сигурни се мобилариве? Еднаш оставив телефон за менување на маска, по една недела ми откажа дисплејот.
За кој телефон те интересира декодирање? ... и кај си го носел телефонот за маска? што тел исто така ме занимазначи тоа се прави без проблем и да не се потресувам ако купувам од т-мобиле, а за него е наведено дека работи само со нивна картичка.
А сигурни се мобилариве? Еднаш оставив телефон за менување на маска, по една недела ми откажа дисплејот.
за декодирање ме интересира LG T500, исто така и huawei 8180. Дисплеј менував на s.e. К750I, а исто така s.e. W995 после "сервисирање" скроз ми цркна. Мобилара во центар, кај просветно дело.За кој телефон те интересира декодирање? ... и кај си го носел телефонот за маска? што тел исто така ме занима
Да ти ебам мобиларата ако е карши дом на градежните.Однесов мобилен за поправка на еден дефект ми го вратија со три за у канта и ми рекоа дека не се правиза декодирање ме интересира LG T500, исто така и huawei 8180. Дисплеј менував на s.e. К750I, а исто така s.e. W995 после "сервисирање" скроз ми цркна. Мобилара во центар, кај просветно дело.
Е која е таа мобилара, како се вика? Да знаеме и ние да не одиме таму ако е толку лоша како што ја критикувате.Да ти ебам мобиларата ако е карши дом на градежните.Однесов мобилен за поправка на еден дефект ми го вратија со три за у канта и ми рекоа дека не се прави
Стванно заборавивкако се викаше,ама десно од неа има влез за во зграда и од лево месарница.Десно на семафорите пред рекорд еЕ која е таа мобилара, како се вика? Да знаеме и ние да не одиме таму ако е толку лоша како што ја критикувате.
Да ти кажам до сега не сум заприметил дека има мобилара таму.Стванно заборавивкако се викаше,ама десно од неа има влез за во зграда и од лево месарница.Десно на семафорите пред рекорд е
Иначе стално е затворена??????
Е сега знаешДа ти кажам до сега не сум заприметил дека има мобилара таму.