Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
постои можност да се смени маска на Nokia 2730 classic?
малку ми е пукната отстрана а тоа ме нервира :)

Член од
28 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
3
нема ли шанса овие телефони што работат само со картичка на т-мобиле да работат со друга, на пр. од ОНЕ??!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
нема ли шанса овие телефони што работат само со картичка на т-мобиле да работат со друга, на пр. од ОНЕ??!
Има шанса да работат со сите картички. ;) Само ќе го однесеш во некоја мобилара и ќе ти го декодираат.

Член од
28 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
3
значи тоа се прави без проблем и да не се потресувам ако купувам од т-мобиле, а за него е наведено дека работи само со нивна картичка.
А сигурни се мобилариве? Еднаш оставив телефон за менување на маска, по една недела ми откажа дисплејот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
значи тоа се прави без проблем и да не се потресувам ако купувам од т-мобиле, а за него е наведено дека работи само со нивна картичка.
А сигурни се мобилариве? Еднаш оставив телефон за менување на маска, по една недела ми откажа дисплејот.
Епа не се сите сервисери како што се прават :D

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
За кој телефон те интересира декодирање? ... и кај си го носел телефонот за маска? што тел исто така ме занима :)

Член од
28 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
3
За кој телефон те интересира декодирање? ... и кај си го носел телефонот за маска? што тел исто така ме занима :)
за декодирање ме интересира LG T500, исто така и huawei 8180. Дисплеј менував на s.e. К750I, а исто така s.e. W995 после "сервисирање" скроз ми цркна. Мобилара во центар, кај просветно дело.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
за декодирање ме интересира LG T500, исто така и huawei 8180. Дисплеј менував на s.e. К750I, а исто така s.e. W995 после "сервисирање" скроз ми цркна. Мобилара во центар, кај просветно дело.
Да ти ебам мобиларата ако е карши дом на градежните.Однесов мобилен за поправка на еден дефект ми го вратија со три за у канта и ми рекоа дека не се прави

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Да ти ебам мобиларата ако е карши дом на градежните.Однесов мобилен за поправка на еден дефект ми го вратија со три за у канта и ми рекоа дека не се прави
Е која е таа мобилара, како се вика? Да знаеме и ние да не одиме таму ако е толку лоша како што ја критикувате. :D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Е која е таа мобилара, како се вика? Да знаеме и ние да не одиме таму ако е толку лоша како што ја критикувате. :D
Стванно заборавивкако се викаше,ама десно од неа има влез за во зграда и од лево месарница.Десно на семафорите пред рекорд е
Иначе стално е затворена??????

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Стванно заборавивкако се викаше,ама десно од неа има влез за во зграда и од лево месарница.Десно на семафорите пред рекорд е
Иначе стално е затворена??????
Да ти кажам до сега не сум заприметил дека има мобилара таму. :D

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Колку би било декодирање за I-Phone3gs, ми требаат информации..

Kajgana Shop

На врв Bottom