Скопје добива двоспратни автобуси?

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување

Двокатни или нископодни автобуси

• Двокатни

Гласови: 58 41,7%
  • Нископодни

Гласови: 68 48,9%
  • Не требаат автобуси, што им фали на овие...

Гласови: 13 9,4%

• Вкупно гласачи
    139
мене ми се ептен хипи:) I luv them. Me feels like back in '69. Сеа уште едно хипи фестивалче и Скопје за 10 години ќе стане Вудсток:)

Ме филс прауд, Не знам бе зашто. Ваљда зашто пораснав во контејнери од автобуси. Да му се невиди, се радувам на клима во автобус... во 2011 година!!!! :)

Ме филс прауд, Не знам бе зашто. Ваљда зашто пораснав во контејнери од автобуси. Да му се невиди, се радувам на клима во автобус... во 2011 година!!!! :)
(y)
:pos::pos:
--- надополнето: Nov 13, 2011 2:27 PM ---
и што ако добивме? кога незнаат да ги возат, јас мислев ќе ни се подобри возењето со новите, а тоа да ти било полошо.
znaat da gi vozat, ama nema po shto- ulicite se krsh - taka da brzo ke se unishtat i avtobusite

ги мразам двокатниве.Не се предвидени за високи луге туку за кинези.100 пати скршив глава на втори:(

Автобусите на изглед се прекрасни. Внатре се исто така убави.
Што не чини? Не се функционални. Не се сеќавам да сум влегла во нов автобус, а да има место за проаѓање. Мали се, особено во вторник и петок.

Pa vtornik i petok se denovi za na pazar,za na lekar,za na gosti i sl.
Taa odluka e donesena od vladata na Makedonija.
Sega se ceka i uste edna nova odluka da se donese.
Vtornik i petok da ne rabotat skolite i fakultetite.
Toa bi bile denovi za pisuvanje domasni zadaci.
Em site zadovolni em site na broj.

Скопје доби двоспратни автобуси но и поскап билет за истите, а Коце друго вети

http://vistinometar.org/10401074109010861073109110891080.html

ЈСП не ги набави автобусите, за ЈСП да плаќа за нив :)

Инаку, билетите се поскапи, зошто има редовни неплаќачи, ама некој мора да плати и за нив, нормално. Настрана од поскапување на горивото, кога сите би плаќале, цените би се намалиле.

ЈСП не ги набави автобусите, за ЈСП да плаќа за нив :)

Инаку, билетите се поскапи, зошто има редовни неплаќачи, ама некој мора да плати и за нив, нормално. Настрана од поскапување на горивото, кога сите би плаќале, цените би се намалиле.
Од сега ќе има уште повеќе неплаќачи ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom