Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бар држат исти критериум.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не сум шериф,туку член на форумов кој сака да прочита добра дискусија и добар муабет.А ова е далеку од тоа.
И ич куров не ме боли дали те иритирам или не,можеш слободно да ме скокнеш и да не ме читаш,ако имаш друг проблем тогаш ќе го решиме без проблем.

И за инает се јавувам,не смеам?
Друже, дотичниот Роземберг улетува како падобранец, одеднаш сменува тема на разговор и му посакува брза смрт на Евра??? А, кога се спомне нешто за затвореникот и неговото бакнување во камера, одма се нафрлаат... Абре жив човек е, зошто да му посака смрт? Човечки е тоа?

И ако не те боли ку*от, зошто се мешаш, како што и сам си кажа, слободно скокни ги постовите и не читај... И јас сакам квалитетна дискусија, ама кога веќе му посакаа смрт на мој идол, јас да останам само на читање? Јас сега да му пожелам гадна смрт на некој твој идол, ти ќе останеш нем? Кој сака нека е, нека иде у три лепе... Што толку сме ви трн во око ние фановите на Јунајтед? Што е тоа што ве иритира кај нас? Зошто нашиот тим е најтрофеен и нашиот тренер анално ви ги силува тимовите 20 години, а ние тоа го користиме максимално за дупчење ? Тоа е причината?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Е не на лузерпул ќе бидам, само дегенерици и егоцентрични копилиња навиваат за таков беден клуб. Збир на шлајмови и мрсули во едно педерско страно тело звано фан на лузерпул. Клошарчиња напатени. Абе тој Манчестер здравјето ви го зема бе, дерман не ви иде. На луѓе не личите.
Кај ќе видиш некој на форум пишан хилсборо дизастер м? Ебате неписмениот мјуник бастардс, само поткастрена смрека може така да се потпише.
Пред постов те почитував и покрај сите заебанции на сметка на Ливерпул и нивните фанови, затоа што беа баш тоа, заебанција. Ама ова е претерано.

Ко пиче некое најголемо нареди навреди од најниско ниво. Кој кур ти е тебе проблемот!?

Ебате мочковците, што најголемо достигнување им е навредување други преку постови на форум. Демек сите сте така соживеани со клубот, па ако се прават шали на сметка на клубот или некој од нивните играчи, вие одма треба да почнете со лични навреди. Вакви навреди не би истрескал ни на оној што најмногу го мразам, или бар не преку форум, ко обично пиче.

S

Stivie G

Гостин
Е не на лузерпул ќе бидам, само дегенерици и егоцентрични копилиња навиваат за таков беден клуб. Збир на шлајмови и мрсули во едно педерско страно тело звано фан на лузерпул. Клошарчиња напатени. Абе тој Манчестер здравјето ви го зема бе, дерман не ви иде. На луѓе не личите.
Ме интересира, дали си роден интилигентно глуп или тренираш за да се глупираш?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Друже, дотичниот Роземберг улетува како падобранец, одеднаш сменува тема на разговор и му посакува брза смрт на Евра??? А, кога се спомне нешто за затвореникот и неговото бакнување во камера, одма се нафрлаат... Абре жив човек е, зошто да му посака смрт? Човечки е тоа?

И ако не те боли ку*от, зошто се мешаш, како што и сам си кажа, слободно скокни ги постовите и не читај... И јас сакам квалитетна дискусија, ама кога веќе му посакаа смрт на мој идол, јас да останам само на читање? Јас сега да му пожелам гадна смрт на некој твој идол, ти ќе останеш нем? Кој сака нека е, нека иде у три лепе... Што толку сме ви трн во око ние фановите на Јунајтед? Што е тоа што ве иритира кај нас? Зошто нашиот тим е најтрофеен и нашиот тренер анално ви ги силува тимовите 20 години, а ние тоа го користиме максимално за дупчење ? Тоа е причината?
Значи....тоа што јас му посакувам смрт на некој е мое право.Ако сметаш дека го кршам законот оди и тужи ме ајде....Ама за да не ти биди џабе напаѓањето кон мене и останатите фанови еве: не би било лошо тебе и таквите како тебе да ве снема. Ионака џабе тежите на земјата. Се трудам да не се спуштам на такво ниво ама вие веќе ја претеравте
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:05 PM ---
Друга работа - Суарез сеуште не е казнет така да допрва ќе видиме што ќе смислат другарчињата од ФА. Иако ништо добро не ни очекувам од нив

S

Stivie G

Гостин
261781_10150242441199566_785159565_7168751_7414287_n.jpg
Од ден во ден таму сите стануваат хомосексуалци (за Манчестер мислам):pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.602
^ Нели мислиш дека на сликата погоре Меирелеш кој играше за вашите пред некое време е тој што е хомосексуалец, или мувичките што ги имаш на местото каде што треба да стои мозок не ти го дозволуваат тоа ?

F

fantomX

Гостин
Краен заклучок од крвопролевањево на темава?

Сето мажи ебачи, сето жени невини. :pos:

Дено в очи ми падна, бетар си отколку шо беше со мене ко се ебававме (со извиниение) вака на форумов. Ако стварно на некој Манчестер здравјето, море не здравјето, животот му го зема, ти си прв бе пријателе.

S

Stivie G

Гостин
Паднаа навреди поради дел од фановите на Јунајтед, еден од нив нас навивачите на Ливерпул не нарече копилиња, мрсули, клошари и уште што незнам, Бог да чува од такви луѓе :cautious:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.602
Паднаа навреди поради дел од фановите на Јунајтед, еден од нив нас навивачите на Ливерпул не нарече копилиња, мрсули, клошари и уште што незнам, Бог да чува од такви луѓе :cautious:
А шо сакаш да паднат ка посакувате смрт на играјач на тим на кој шо сме фанови?
Пољупци ?

В

Вори

Гостин
Не ти требаше ова.Плус ова го кажал поранешен играч на Челзи.
Аи аи аи аи,хиените се токмат сега,тријат раце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom