Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам што се замарате дотолку со клубот..не гледате и самите играчи и клуб немаат амбиции за оваа сезона да псотигнат нешто па ние тука ќе се расправаме меѓу нас за глупости..искулирајте малце и гледајте си фудбал и како ќе губиме во дерби дуелите и како ќе бидиме реметени...и то е то!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Spasov другар4е,не ме цитирај веќе аман,јајцава цитрони ми ги направи со глупите шпекулации.
Коутињо ако се продаде,срам и арам да им биде на управата на Интер.
Нема основ да се продаде,посебно не на пропаднат клуб како Ливерпул.
Велам основ бидејќи реално не ни доби вистинска шанса да се докаже,па така најлогично и најреално е да се даде на позајмница во некој друг италијански тим за да стекнува искуство и да добива почесто шанса.
Доколку ова се оствари,добие вистинска шанса и се покаже во вистинско светло,Интер нека го повлече,бидејќи тоа дете е иднината на Интер заедно со останатите млади играчи од младинската школа и оние што се дел од моменталниов Интер,Оби,Кастаињос,Алварез и остали младичи.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Spasov другар4е,не ме цитирај веќе аман,јајцава цитрони ми ги направи со глупите шпекулации.
Коутињо ако се продаде,срам и арам да им биде на управата на Интер.
Нема основ да се продаде,посебно не на пропаднат клуб како Ливерпул.
Велам основ бидејќи реално не ни доби вистинска шанса да се докаже,па така најлогично и најреално е да се даде на позајмница во некој друг италијански тим за да стекнува искуство и да добива почесто шанса.
Доколку ова се оствари,добие вистинска шанса и се покаже во вистинско светло,Интер нека го повлече,бидејќи тоа дете е иднината на Интер заедно со останатите млади играчи од младинската школа и оние што се дел од моменталниов Интер,Оби,Кастаињос,Алварез и остали младичи.
Сакав да ти докажам само дека постовите не се извададни од некој шкљ страни туку од интерњус.А доколку го продадат кутињо бранка и морати ке се најголеми те глупаци
--- надополнето: Nov 17, 2011 6:52 PM ---

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Абе ајде не е толку лошо (додуша полошо не било никогаш) на крај ќе бидеме трети, ќе си го земиме купот како утешна награда, а во Лига на Шампиони се е можно па дури и титула. Реално подобри тимови од нас во двомеч може да испаднат само Барселона и Реал Мадрид, искуството многу значи во Европа, сетете се што правеше Милан во Лига на Шампиони а каде беше во Серија А. Ние сме сега во нивната позиција, имаме искусни играчи, легенди на клубот кои тешко е да се тргнат лесно на страна, играчи кои тешко се мотивираат на лигашки натпревари но во Шампионската лига е поинаква ситуацијата. Не сум луд , ова вистина го мислам и знам дека далеку ќе стигнеме во Лигата на Шампионите каде освен горенаведените 2 тима можат да не совладат и двата тима од Манчестер и Баерн, додека се друго однапред ни е победа.
Секогаш Оптимист, Forza Inter!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Значи доколку сакам да останаме во борба за првите 3 места кои водат во ЛШ мора интер да ги добие сите 9 утакмици до Нова Година.Доколку не усппе тогаш интер ќе се бори само за средината на табелата а тоа не му одговара на Морати ради тоа што ако ненастапи во ЛШ можно е да изгуби годишно од 50-80 милиони евра,Ако грешам за парите поправете ме :)
--- надополнето: Nov 17, 2011 7:24 PM ---
☻Најнови вести од Бразил за иднината на Лукас,кој веќе долго
време е следен од Интер.Според медиумите во Бразил родителите
на Лукас во друштво на агентот на играчот Вагнер Рибеиро се
наоѓаат во Милано,го посетија градот и стадионот Сансиро.
Неговиот агент вели дека тоа е само туристичко патување но
според медиумите челниците на Интер ги поканија за да го
посетат градот и клубот во случај на можен трансфер.

--- надополнето: Nov 17, 2011 8:31 PM ---
...Очекуваме деновиве да се заврши ова зделка,јас велам пред можеби пред натпреварот
со Трабзон.Само Интер е во преговори со Интернационал и сигналите се позитивни.Во меѓувреме
Хуан вети дека ќе игра само за Интер".
{ Џанлука Димарзио } експертот на меркатото ... изгледа ќе ги видиме заедно во Интер ..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.117
Поени од реакции
46.066
За Лукас има пишувано Мите, он ви е готов производ на фудбалер и е талент од калибарот на Нејмар во Бразил, во пакет со него е форсиран ко иднина на фудбалот во Бразил, Емерсон, на времето што играше во Јуве, Реал и Леверкузен им посочи и на Јуве да го купат.

Нешто ко Пато, Кака, Силва, а не ко Кутињо, значи и нема да чини малку, супер фудбалерче и би бил перфектна адиција за тимов ама како што разбрав ако веќе доаѓа, ќе дојде во Јуни, не сега.

п.с. Со неиграњео во ЛШ се губат накај 30-40м евра, плус бонусите ако отидеш до некоја подоцнежна фаза, значи накај 45-50м евра.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Абе ај не заебави сите старци сакат да останат во Интер.
-Милито:Добро ми е во Интер не планирам да заминам.
-Самуел:Сакам да останам во Интер и после 2012
-Станкович:Сакам со Интер да освојам уште многу титули
-Киву:Оште ми важе договорот со интер така да не планирам заминување.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.674
Поени од реакции
115.308
Абе ај не заебави сите старци сакат да останат во Интер.
-Милито:Добро ми е во Интер не планирам да заминам.
-Самуел:Сакам да останам во Интер и после 2012
-Станкович:Сакам со Интер да освојам уште многу титули
-Киву:Оште ми важе договорот со интер така да не планирам заминување.
Овој Киву од Конопиште да не е?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Covekot e roden za da igra vo Inter,ama nema koj da go plati :)
Ќе донираме секој по нешто,ти главата,јас десната рака,Џони левата,Бене ушите,Син џигерот,Иосоно жучката,Ико двете раце,пошо има големи бицепси,рипа цена аутоматски така,Деко ташакот,пошо сите дунди во Скопје ги изеба...и така сите среќни задоволни ќе го гледаме Лавеци во Интер.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Ќе донираме секој по нешто,ти главата,јас десната рака,Џони левата,Бене ушите,Син џигерот,Иосоно жучката,Ико двете раце,пошо има големи бицепси,рипа цена аутоматски така,Деко ташакот,пошо сите дунди во Скопје ги изеба...и така сите среќни задоволни ќе го гледаме Лавеци во Интер.
Незнам Деко дали ќе се согласи за тоа да го донира барај некој педер

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.498
Поени од реакции
6.927
Зошто да не сакаат да останат? Цицаат максимална плата што можат да добијат, никој не би им дал ни приближно иста. Едино ако одат во анжи...

Kajgana Shop

На врв Bottom