Ауу колку ќе бидам хепи ако се случи воа да умрат од мака курвите лузерски со напатените фанови.a ban of between six and eight games is perfectly possible for the Uruguayan,
Добро ќе плачиме сега ако немаш. Мене нема да ми е нималку криво доколку црнчиштево го снема од лицето на земјава. Напротив.........Значи поглуп коментар немам прочитано.Ако не знаете што да пишувате молчете си не се правете будали.
Истото може да го кажеме и за тебе.Добро ќе плачиме сега ако немаш. Мене нема да ми е нималку криво доколку црнчиштево го снема од лицето на земјава. Напротив.........
Затоа уште 20 години ќе пљачат за титулаГНАСИ ГРДИ!!!
Не така без врска тропаме. Тоа што мислев го кажав. Да не сакаш да лажам?Истото може да го кажеме и за тебе.
Боже сачувај, размислувате пред да напишете нешто бре или онака без врска трескате?
Гледам.Не така без врска тропаме.
Пеер Суарез му е љубовница од соновите, дај молим те...Гледам.
Да не ти пердашел некој од поблиска фамилија чим си така непријателски настроен кон него и му посакуваш смрт?
Претпоставувам фан си на Скум ... Повели !Ауу колку ќе бидам хепи ако се случи воа да умрат од мака курвите лузерски со напатените фанови.
ГНАСИ ГРДИ!!!
Прво тој се дрзна со клетви, пцовки... Или ти требаат тегли за да видиш?^Се нафрливте сите на еден дечко...ептен сајбер мажјаци сте....браво...па и клетви, закани...пцовки.....навистина
![]()
Прв пат се жали Евра за расизам, во заблуда си. Тоа за со редарите се пожали тренерскиот тим, бидејќи тие го слушнаа тоа.Не дека го бранам Суарез (ливерпул ми се едни од понеомилените тимови) ама поголема пичка провокаторска како евра немало ниту ќе има. од стив финан , и тепачката со редарите на челзи и сега со суарез не му е првпат да да игра на таа карта.Жал да е фати пустиот само него го злоставуваат расистите. А Суарез играл во холандија со котлиња од цел свет пргав играч да (има одгризано уво на фудбалер или така нешто) но ниту еднаш неговото име не било поврзано со расизам. А дека Евра е гомно од човек тука е и скандалот во Јужна Африка. Чудно како не се пожали и таму дека бил жртва на расизам.
Е не на лузерпул ќе бидам, само дегенерици и егоцентрични копилиња навиваат за таков беден клуб. Збир на шлајмови и мрсули во едно педерско страно тело звано фан на лузерпул. Клошарчиња напатени. Абе тој Манчестер здравјето ви го зема бе, дерман не ви иде. На луѓе не личите.Претпоставувам фан си на Скум ... Повели !