Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
Нели гледате дека конзолите имаат голем замав, колку само експлузиви ина на конзолите кој ги нема на ПЦ. И тоа екслузиви кој се најдобри на пазарот и толку добри игри нема на ПЦ.
Жално е да ги вреѓате конзолите кога не сте ги пробале, како што треба.
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:25 AM ---
Па гта 4-ката ќе беше уште поголема мапа и експлузива за Ps3. Но мајкрософт тогаш им фрли дебели пари на рокстар иначе никој ништо немаше да види од таа игра.
Највероватно и сега ќе биде така, ограничена во големина, текстурите со помала резолуција заради конзолите, и пц гејмерите пак ќе си страдаат.
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:27 AM ---
за 300 евра купи гејмерски пц? Тој комјутер на solitaire ти лагира камо ли на другиве![]()
На пц нема да му се потресувам за тоа дали ќе добијам RROD или ќе ми се прегрее.

И за тоа пц од 2008ма неможе да игра нешто ново, си се излажал дебело.
Процесорот мене во цела конфигурација ми е најнов, 2008ма, и најверојатно хард дисковите.Ништо друго.Сеуште можам да играм нови игри.GTA IV можам до крај со најнов печ да ја играм, без проблеми ама ич.Крајзис, на ултра,бетлфилд 3, ултра без антиалиасинг али нема веза толку, битно е ако знаеш како да си направиш пц нема да му ја мислиш, пц не се обновува на секои 2-3 месеца, еднаш го направиш па за едно добри 3-4 години па ќе му ја мислиш.