Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
колку само личам на негоОвој во средина е нај ОК ова другите се ко хаварија да ги има стрефено Чернобилска,на ништо не личат...

колку само личам на негоОвој во средина е нај ОК ова другите се ко хаварија да ги има стрефено Чернобилска,на ништо не личат...
да али не превишеДали се палите на мускули?
Не знам, јас сама одам.иам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Зашто девојките групно одат во тоалет?
не ме задоволува одговорот дека се сликаат за фејсбук
Да, ама нечујно.Прдите пред другарките ?
НЕ! НЕ! НЕ!Дали се палите на мускули?
тоа е веке проблем зашто ОН ке се осека инфериорен на спрема мене и не биваЕдно прашање до женските
Значи вака што ако вашиот дечко е поголем 3-10 см, што ќе направите?
![]()
и ја поима немам и мене тоа ми е смешноиам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Демек ќе ги збуни другите да не знаат кој вршел нужда.. Хаххахаах каков фејл.Не знам, јас сама одам.
Ма да имам другарка на која и е срам сама да оди (не знам зашто) па секогаш вика некој да и прави друштво.
Ниеднаш -споразум заеднички коа не иде вишеКолку пати ви раскинале,колку пати сте раскинале?Математички.
тоа ти е исто како што и вие се љутите коа ке ве одбиеме...zasto vie curite koa ke bidete odbieni za seks od strana na mashkoto, go mrazite najveke na svet i go gonite do pekolot i nazad, a mashkoto mozebi i sakalo samo da vi bide srodna dusha ili drugar mozebi(sto e toa tolku strashno ako se odbie, nas ni se sluchuva toa pa i ne se ljutime do tolku)...???
3 у 1!Sto najmnogu vas zenite ve interesira dali tipot ima dobar karakter dali e ubav ili dali e bogat?
издепилирани никој нејќе тепих да гушкаКакви машки сакате, избричени и издепилирани или со влакна (не влакна како мајмун ! ) ? .. и мажи избричени или со брада ?
Си ги чуваат ташните, у меѓувреме си ја поправаат шминкатаиам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
интересен податокНе знам, јас сама одам.
Ма да имам другарка на која и е срам сама да оди (не знам зашто) па секогаш вика некој да и прави друштво.
и ја поима немам и мене тоа ми е смешно![]()
и.......можеби трачаратСи ги чуваат ташните, у меѓувреме си ја поправаат шминката![]()
а ја мислев нема доволно прашања за насфала девојки на одговоритемислев дека нема девојки на форумов
![]()
ama nizok si...колку само личам на него![]()
ќе пораснам еее има време, мала ми е ама важно теткици паламama nizok si...![]()
Мене ДА многуДали ви се одвратни акните кај машките или не?
Не се баш ни интересни, но да е у нормала и лечливо не од оние што се страшните, како алергија или незнам како што ..Дали ви се одвратни акните кај машките или не?