како да се оствари прв контакт мислам ситуацијата е таква да горе долу се познаваш од скоро и на фб пријатели и колеги ама како да се најдам во муабет а да не биди тоа онај класичен за колеги за учење неш сакам нечто подруго ако знае некој
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pola den se na seПо колку време поминувате пред огледалото?
како да се оствари прв контакт мислам ситуацијата е таква да горе долу се познаваш од скоро и на фб пријатели и колеги ама како да се најдам во муабет а да не биди тоа онај класичен за колеги за учење неш сакам нечто подруго ако знае некој
Едно прашање до женските
Значи вака што ако вашиот дечко е поголем 3-10 см, што ќе направите?
![]()
значи вака да речеме имаш дечко но тој е понизок од тебе 3-7 см(пример) и сега ти дали ќе го откачиш или ќе продолжиш со него?Како тоа мислиш што ќе направиме? Ај преформулирај го прашањето, ништо не те разбрав.
значи вака да речеме имаш дечко но тој е понизок од тебе 3-7 см(пример) и сега ти дали ќе го откачиш или ќе продолжиш со него?
се надевам ме разбра !
важно се разбравмеПа ако ми е убаво со него, сигурно нема да го откачам за висината. Во суштина висината никогаш не е причина, тоа е само изговор. Знаеш како викаат: Ако се сака, се наоѓа начин, ако не се сака се наоѓа изговор.
Дали се палите на мускули?
А на какви се палитеСамо нормални природни мускули ништо пребилдано и така натака, нормално е де како и вие што се палите на стегнат заден мускул кај женцките![]()
иам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Зашто девојките групно одат во тоалет?
не ме задоволува одговорот дека се сликаат за фејсбук
А на какви се палите
![]()
или
![]()
или
![]()
ако се палеш на други типови кажи инаку сега знам зошто толку ме фаќат жените за рацете, грбот, стомакот и слични места![]()