Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Абе темава е МАЖИТЕ прашуваат-жените одговараат,не е дозволено вие муабет да праите:pos:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Леле што испадна работава,поставуаме прашања само за да жениве ни одговорат со уште едно прашање за кое дома следат одговори од наша(машка)страна:pos::pos:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Е тоа ти е умешност да се одбегне незгодно прашање кое ќе го поставиш. На крај сам да си го одговориш :pos:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...aloooo...dechki jest da e ova seir, ama za zenive e namenet da ogovaraat,odgovaraat de greshka...zatoa ostajte gi da odgovorat da vidime koja kolkava mangupka e (zatoa e i temava na seir valjda)...e sea ide prashanje od kardinalno znachenje sto nikad ne mi bilo jasno zasto e taka kako sto e...i seite mirni tuka prashueme nie a odgovaraat tie,,,sto sakate prashujte gi koja saka koja e mangupka ke odgovori i moz da ne popari so odgovorot a moze i ne...ali nikako da se praite na finci od Finska,i da izigravate protege na zenskiot rod, zatoa sto tuka ne e mesto za toa,tuka e seir...eeeeeeee momci seir oslobodete se i uzivajte...tuka se glea koj e mangup odnosno mangupka...idemo dalje...

prashanje:

...zasto vie curite koa ke bidete odbieni za seks od strana na mashkoto, go mrazite najveke na svet i go gonite do pekolot i nazad, a mashkoto mozebi i sakalo samo da vi bide srodna dusha ili drugar mozebi(sto e toa tolku strashno ako se odbie, nas ni se sluchuva toa pa i ne se ljutime do tolku):vozbud: ...???

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
prashanje:

...zasto vie curite koa ke bidete odbieni za seks od strana na mashkoto, go mrazite najveke na svet i go gonite do pekolot i nazad, a mashkoto mozebi i sakalo samo da vi bide srodna dusha ili drugar mozebi(sto e toa tolku strashno ako se odbie, nas ni se sluchuva toa pa i ne se ljutime do tolku):vozbud: ...???
Да не се лажеме!
Ниедно машко не одбива женско за секс,па ти негирај колку сакаш!
Ако вас ве одбиле за секс ќе ви се сруши светот и ќе ви биде повредено егото,затоа...прашањево повеќе би одговарало ние да ви го поставиме вас:smir:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Да не се лажеме!
Ниедно машко не одбива женско за секс,па ти негирај колку сакаш!
Ако вас ве одбиле за секс ќе ви се сруши светот и ќе ви биде повредено егото,затоа...прашањево повеќе би одговарало ние да ви го поставиме вас:smir:
Сигурна си дека баш НИЕДНО машко не одбива секс? Си ги прашала сите,па сите се согласиле? Те молам немој да тврдиш нешто што не го знаеш

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Сигурна си дека баш НИЕДНО машко не одбива секс? Си ги прашала сите,па сите се согласиле? Те молам немој да тврдиш нешто што не го знаеш
ДА,сигурна сум...
Ќе ти дојде некоја,ќе те спопали и ќе ја корпираш...?
Мижи асан да ти баам:pos2:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Да да,сите туку-така се палиме само кога БИЛО која женска ке помине покрај нас и одма сакаме да ја легнеме? ма дај не заебавај

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
mRnO не и одговарај, темава е жените одговараат. Ај едно прашање.
Ти доаѓа грд, ама грд тип, како од тематаза сељаците некој гаден, и...
ти ќе имаш секс со него???

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Тоа ми беше поентата ЖЕНИТЕ одговараат,типки со искуство итн,итн

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Да да,сите туку-така се палиме само кога БИЛО која женска ке помине покрај нас и одма сакаме да ја легнеме? ма дај не заебавај
Овде да те потсетам се прави муабет во случај да ти понудат секс...
И непривлечните типки не се расфрлаат со понуди за секс,така да...ако добра цура ТИ ПОНУДИ секс,те спопали(а не БИЛО која да помине покрај тебе)...ти ќе кажеш НЕ!?
И дон'т тинк соу.

Грди луѓе не даваат понуди за секс...тие одат пред јавна куќа и зимаат курва!

Тоа ми беше поентата ЖЕНИТЕ одговараат,типки со искуство итн,итн
:tapp:
Иди пред јавна куќа и распрашај се!
Бог да чува,препотентни створења!
Или не ти одговараа одговорите,па ќе се праиш паметен?

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Чоече,преиспитај се што пишуваш...Рецимо човек со супер врска задоволен од сексуален живот и сега му иде некоја ружна прв пат го гледа му нуди секс и ти ТВРДИШ дека ке прифати...Ма дај молимте и сама знаеш дека не е така

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Чоече,преиспитај се што пишуваш...Рецимо човек со супер врска задоволен од сексуален живот и сега му иде некоја ружна прв пат го гледа му нуди секс и ти ТВРДИШ дека ке прифати...Ма дај молимте и сама знаеш дека не е така
Јас,да се разбереме,овде од муабетот ги исклучив среќно заљубените МАЖИ,рачунам дека се доволно паметни да одбијат,нели?:smir:
И може да прекинеш со ружниве?Си пишав горе за нив!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Koj osobini gi zabelezuvate kao prvi pri zapoznavanje so nova maska osoba ?:)

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Јас во случајов го поддржувам мислењето на Мрно. Точно е тоа дека и машките знаат да одбијат секс, причините се небитни во случајов, секој си го има правото на нив и нема потреба да се оправдува за истите. Сите ние бираме и избираме, вклучително и машките. Така што, не држи тврдењето дека мажите не знаат да кажат "не".

Koj osobini gi zabelezuvate kao prvi pri zapoznavanje so nova maska osoba ?:)
На какви особини мислиш? Претпоставувам карактерни. Тие и да сакаш не можеш од прва да ги видиш, си треба време. Јас ја гледам прво целата појава, генералниот впечаток, не барам влакно во супата, односно не гледам како низ микроскоп. Мали грешки и лапсузи дозволувам и не ми пречат, гледам да ги земам на шала и да опуштам атмосфера. Но, она што пробувам е да увидам дали грешките во чекори се од трема, oд незнаење, или се (потајно) намерно направени, пошто тука има голема разлика. Не судам веднаш дали е добар/лош, туку само фаќам забелешки и формирам мислење, пробувам да ги видам контурите на личноста, формата, а дури потоа навлегувам во суштината. :)

Едит: Една многу битна работа која ја правам. Слушам!! Го слушам што кажува, односно што сака (свесно или несвесно) да пренесе. :)

Инаку, во животов си имам став дека мене не можат сите да ми се допаднат, исто како што и јас не можам секому да му се допаднам. Тоа ниту него, ниту мене не не' прави помалку вредни, или лоши личности, едноставно сме различни, играме на различен такт, јас танго, тој пајдушко.....или обратно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom