Пропалица
Мртов/а
Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?
Која е причината?
Која е причината?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова мене ме копка цел живот значи многу ме интересира зошто кога по капење зимате крпа и правите турбан(мислам дека така се вика) на главата за помалку од една минута?
Која е причината?
Која е причината?
Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТПартнер со голем мотор , или со кола?
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.Немаш подолга коса, за да видиш колку е непријатно чувството, така загреана од бањање излезена, да ти се шлапка ладна коса по грбот.... брррррр![]()
и до алатот на возачот нели е така?Ако некого сакаш не е битно ова, иако кола е покорисна ама мотор е покул.... ама како сто реков, се зависи од ВОЗАЧОТ![]()
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
?
Добро ај уште едно прашање малку е глупо.
Како дознавате дека некое машко е срамежливо?
--- надополнето: Nov 4, 2011 11:48 AM ---
dali tipot ima dobar karakter- ова најмногу, па потоа dali e ubav, зашто карактерот не се менува а убавината е минливаSto najmnogu vas zenite ve interesira dali tipot ima dobar karakter dali e ubav ili dali e bogat?
Да секакоДали сакате мажи со смисол за хумор?
dali tipot ima dobar karakter- ова најмногу, па потоа dali e ubav, зашто карактерот не се менува а убавината е минлива
Да секако![]()