Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
G

_Ghost_

Гостин
Абе луѓе, убаво пиша Кифла, уште овој пат (четврток) ако не се појавеле тие дечките од 21:00, им го земале терминот, па ќе може ние да го резервираме. За овој четврток, нема шанси, освен ако сакате да го земиме тој од 17:00, што мене и тој ми одговара.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе луѓе, убаво пиша Кифла, уште овој пат (четврток) ако не се појавеле тие дечките од 21:00, им го земале терминот, па ќе може ние да го резервираме. За овој четврток, нема шанси, освен ако сакате да го земиме тој од 17:00, што мене и тој ми одговара.
Мислев дека одма можело да се резервира :D,нмв уште овој пат во форца ќе изиграме :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи се игра утре. И соберете се сигурно за утре пошто ја не откажувам дека рековте ќе играте во случај да немате луѓе ќе ни пропадне капарот (освен ако не откажеме до вечер). И утре платете само 600 денари и кажете за капарот што е оставен 900 ќе испаднат 1500 таман за терминот за да не идам да го зимам капарот тие што дале а не играат ќе се раздужиме следна (и јас дадов 250ден али нвм).

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Плави ако ни пропадне капарот ради вас ќе частите пиво :D. Ви фалат играчи а веќе е среда вечер, збирајте се побргу :D.

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Плави:
1.Сајбер
2.Инзаги
3. BONDEK ?????? ke potvrdam utre :D
Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Греота е да пропадне терминот, еве јас ќе дојдам и ќе играм од кај плавите, веќе најдов плус еден човек, ако треба може да побарам уште еден/двајца (во зависност дали игра BONDEK)...терминот ќе биде малце проблем, ама ќе видиме.

Само кажете со време, зашто како што знам ако не играме утре до 12 треба да откажеме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Jas nemozam da igram nedelava ( financial problems ) :(
Пошто најчесто голманите не плаќаат ма да кај нас Кифла и Гоуст си плаќаат стално иако не треба, а и кај плавиве нема голман јас предлагам да ти покриеме трошоци за играњето. Ако се сложат и другите доаѓај што е до мене кога на некој му фалат пари јнекогаш слободно може да дојде и така сме 12тина луѓе ако неможеме да скрпиме некој онда незнам што да кажам.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
1.Сајбер
2.Инзаги
4. Xak

Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Пошто најчесто голманите не плаќаат ма да кај нас Кифла и Гоуст си плаќаат стално иако не треба, а и кај плавиве нема голман јас предлагам да ти покриеме трошоци за играњето. Ако се сложат и другите доаѓај што е до мене кога на некој му фалат пари јнекогаш слободно може да дојде и така сме 12тина луѓе ако неможеме да скрпиме некој онда незнам што да кажам.
Ко прво еднаш пишав утре ќе платите само 600 денари другите пари се покриени со капарот 600+900 пошто последен пат играме значи ќе дојде по 50 денари од чоек и не знам што не е јасно сите што сакаат нека дојдат и така фалат луѓе за тие пари глупо е да пропадне терминот. Јас ќе пробам да дојдам али не можам со сигурност да кажам ќе чекам до утре ради здравствени проблеми.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196

1.Сајбер
2.Инзаги
4. Xak
5.Juventus

Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче
6.Mac
7.Supervisor?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
1.Сајбер
2.Инзаги
4. Xak
5. Маc))
6. Juventus_M

Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче

Ако не игра Бондек, ќе го викнам јас другарот. И за Juventus_M ние од плав тим ќе собереме пари, голмани не плаќаат, само нека пишат дали се согласуваат луѓево.
--- надополнето: Nov 16, 2011 7:03 PM ---
1.Сајбер
2.Инзаги
4. Xak
5.Juventus

Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче
6.Mac
7.Supervisor?
Јас па мислев на плавите им фали човек. :) Добро тогаш го викам другарот и таман ќе сме 6 на 6, па ќе се поделиме таму ова/она. Ако Бондек не игра ваљда ќе најдам и уште еден човек. Значи:

1.Сајбер
2.Инзаги
4. Xak
5.Juventus
6. Miki - Другар на Мац))

Црвени:
1.Ханибал
2.Skech
3. Kiffla
4. The Dude
5. Топче
6.Mac
7.Supervisor?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Jas nemozam da igram nedelava ( financial problems ) :(
Брат не е проблем за пари,имавме пишано поназад дека ако нема некој од која било екипа ќе го покриеме иако мислам дека голманите не треба да плаќаат!! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ќе дојдам да ве гледам, да не ми е толку мака шо не играм :).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Утре последно играње во Форца па мислам црвените ќе мора со победа да завршат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom