Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.405
- Поени од реакции
- 5.962
Тоа и го симнав, ама не знам што му е проблемот. Ај нема везе, ќе се снајдам некако.
Фала ви сепак.
Тоа и го симнав, ама не знам што му е проблемот. Ај нема везе, ќе се снајдам некако.
http://www.pctips3000.com/silently-autosave-passwords-in-firefox/Тоа и го симнав, ама не знам што му е проблемот. Ај нема везе, ќе се снајдам некако.
Фала ви сепак.
http://lastpass.com/Тоа и го симнав, ама не знам што му е проблемот. Ај нема везе, ќе се снајдам некако.
Фала ви сепак.
Ако имаш некој поубав антивирус, треба да имаш опција за блокирање страни преку парентал контрол.како да блокирам сајт ? (youtube)
пробав преку : Disk C,Windows,system32,driverrs,etc,hosts1, направив како што треба .. нели:
127.0.0.1 www.youtube.com
но сепак повторно отвара .. ? помош ? пробав и : Control Panel,internet options, reveidetes sites и пишав таму исто :www.youtube.com.... но пак ништо, пак отвара.... help...?
Дури барав на гугл нешто како ти што бараш видов дека кај многумина не работи тоа. Чудно кај мене проработи од прва. Инаку нема да отвора јутуб ако ја затвориш мозилата и ја отвориш пак. Еве неколку решенија ама не знам дали ќе ти помогнам.како да блокирам сајт ? (youtube)
пробав преку : Disk C,Windows,system32,driverrs,etc,hosts1, направив како што треба .. нели:
127.0.0.1 www.youtube.com
но сепак повторно отвара .. ? помош ? пробав и : Control Panel,internet options, reveidetes sites и пишав таму исто :www.youtube.com.... но пак ништо, пак отвара.... help...?
Скенирај со некоја програма за spyware.. На пример Spybot Search & Destroy.Има ли некоја програма за да се провери дали имам keylogger во компјутерот???
Прегревање Издувај си го компјутерот убаво со компресор.moze li da mi kaze nekoj sto mu e na kompjuterot,znaci posle 10 min se pojavuva plav ekran i se restartira?
fala
Немора да значи дека е прегревање.. Може и да е софтверски проблемот. Пробај види дали прегрева, измери температура..moze li da mi kaze nekoj sto mu e na kompjuterot,znaci posle 10 min se pojavuva plav ekran i se restartira?
fala
Интегрираната не моеш да ја смениш, ако има слот моеш да ставиш нова и таа да ја користиш место интегрирараната.Дали е можно да се смени графичката картица на компјутеров мој бидејќи е intel интегрирана?