Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно не :pos:
на филмот да графички да залепам текст (превод)
дај некој поискусен нека одговори :D
Фала на помошта како и да е.
Пробај со!
Ultra Video Joiner

едноставен е за користење.

Постои ли опција на Mozilla при логирање да не ме прашува дали да ги памети лозинките туку автоматски да ги чува?
Значи да не ми се појавува ова:

87482001.jpg

Ми дадовте пред некој месец програма за да направам бутабилно усб и да форматирам пц, но сега не знам како се викаше. Помош некој...

Едвај го избришав AVG, само што ќе го инсталирав ми излегуваше BSOD. Моментално сум без антивирус и се фукнционира нормално но незнам до кога ќе може вака :confused:
Не ми е јасно како може без антивирусот да работи.. Ако има врска со тој фајл.. Али не е битно, инсталирај си друг антивирус.. АВГ-то неверојатно многу замара... :)

Дали може некој да ми даде подетално инфо за Plugfree network значи програмов се инсталираше со инсталационото цд од драјверите од матичната и се работи нјаверојатно за некоја алатка на Fujitsu. E сега она што ме интересира дали може тоа да биде проблем за слаба брзина на интернетот... споредено телефонот со wifi и компјутеров телефонот побрзо отвара ... и како може да проверам каде е проблемот...

Која верзија на Mozilla е оваа?
Кај мене е вака.
исто е кај тебе само што е на македонски

26541401.jpg
--- надополнето: Nov 14, 2011 7:57 AM ---
Дали може некој да ми даде подетално инфо за Plugfree network значи програмов се инсталираше со инсталационото цд од драјверите од матичната и се работи нјаверојатно за некоја алатка на Fujitsu. E сега она што ме интересира дали може тоа да биде проблем за слаба брзина на интернетот... споредено телефонот со wifi и компјутеров телефонот побрзо отвара ... и како може да проверам каде е проблемот...
Програма за bluetooth е, не е за wifi. Јави се кај тие што им плаќаш за интернет.

Епа штиклирана ми е опцијата и пак ме прашува дали да ги памети лозинките. Мене ми треба веднаш да ги зачува.

Епа штиклирана ми е опцијата и пак ме прашува дали да ги памети лозинките. Мене ми треба веднаш да ги зачува.

Така не може....мора прво да праша...шо ако дојдам јас кај тебе и се најавам на нешто и без моја дозвола да се зачува моја информација.....ме разбираш ? :)

Така не може....мора прво да праша...шо ако дојдам јас кај тебе и се најавам на нешто и без моја дозвола да се зачува моја информација.....ме разбираш ? :)

Да, всушност таква беше и поентата. :) И затоа прашањето беше дали воопшто постои таква можност ама океј. :D
Сепак ми треба програма што ќе ги чува сите лозинки, ми ја препорачаа Roboform погоре ама никако не можам да ја инсталирам неа за Mozilla.

Да, всушност таква беше и поентата. :) И затоа прашањето беше дали воопшто постои таква можност ама океј. :D
Сепак ми треба програма што ќе ги чува сите лозинки, ми ја препорачаа Roboform погоре ама никако не можам да ја инсталирам неа за Mozilla.
http://www.youtube.com/user/SiberSystems#p/a/u/1/eki6J83l9E0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom