Македонска фудбалска репрезентација

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Сениори Македонија-Албанија 0:0
До 21 год. Македонија-Данска 1:1 (Несторовски 78 мин./Хелениус 73 мин.)
До 19 год. Македонија-Казахстан 2:1 (Алими 59 мин. Бабунски 71 мин./Јскаков 53 мин.)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...
Чекај,чекај да се вратат од утакмица и кога подобранците ќе дадат коментар бевме над 1500 само не сопреа на патарина:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово :)
И прочитај го пак ова, ако е вистина тоа што го пишуваш.
Тебе баце ни твоите не ти веруваат. И оние малку пореалните од ваша страна, Toni и Beck's сто пати ти рекле да не збориш во име на навивачите на Шкендија, пошто си немаш појма ;)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Вие смените ги више овие мислења .

Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха
Чоек еднаш да слушнам скандирање дека е Тоше п***р или Македонките к***и мене ми е ДОСТА и за вас како навивачи ќе имам најниско мислење. Не треба 20 пати да ми мавнеш шамар еднаш ми е доста.

Истото го мислам и за тие вас шо ве вреѓаат ама ние барем не вреѓаме починат човек или ви ги викаме жените вакви или онакви.

И не симнуваме ние државни знамиња во Албанија ко вие шо правите. Не сум некој навивач ама песните со навредлива содржина се ТИЊА и нема никакво оправдување од ниедна страна. Ние барем не се правдаме ко ти шо се правдаш, еден нема од кај вас да има муда и јавно да рече дека песните се СРАМОТА.

П

Паспарту

Гостин
Околу натпреварот... Премногу тапа игра, и двете репрезентации се само на една скала пред аматерските, едноставно, црно ни се пишува... Се виде дека Пандев, Тричко и Новески се 80% од репрезентацијата.

Редно време е да престанат да се форсираат албанските играчи по секоја цена, освен Агим кој е добар за на клупа, ниту еден друг не заслужува да го носи дресот на Македонија.

Се повеќе сум убеден дека во квалификациите за СП 2014 првпат ќе завршиме како последни во групата.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Чоек еднаш да слушнам скандирање дека е Тоше п***р или Македонките к***и мене ми е ДОСТА и за вас како навивачи ќе имам најниско мислење. Не треба 20 пати да ми мавнеш шамар еднаш ми е доста.

Истото го мислам и за тие вас шо ве вреѓаат ама ние барем не вреѓаме починат човек или ви ги викаме жените вакви или онакви.

И не симнуваме ние државни знамиња во Албанија ко вие шо правите. Не сум некој навивач ама песните со навредлива содржина се ТИЊА и нема никакво оправдување од ниедна страна. Ние барем не се правдаме ко ти шо се правдаш, еден нема од кај вас да има муда и јавно да рече дека песните се СРАМОТА.
Овие Мајмуни имаат некоја песна ?

Абе класичната А бре македонче :pos: ( на грците требаа да им го пеете таа ) , Чиста македонија , и другите навредувања према нас , и тоа Јави се Север , хахахаахах ТОА БЕШЕ..

Не сум ги гледал тие јаас , опаа денеска на меч против Албанија да славаат нешто .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Незнам кој Ѓавол ме тера уште да пуштам Македонија фудбал да гледам.Кој се овие играчи бе од типот на Фетаи,Мирко Ивановски,драпај си ѓуро... со овие нема ни Фарски Острови да ги тепаме.Па уште коментаторот :pos: да очекуваме дека Тошак ке ни донесе пласман на Светско Првенство пухахахахахахахахахахахахахахах :pos::pos::pos::pos: ако се случи тоа јас гол ке шетам по плоштад.:D
Кажи кажи кој треба да игра :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...
Повеќе од педесетина души багра непоканета дојде тивко полека без никој да види на почеток на второ полувреме, и како што влегоа така тивко полека еден по еден за рака си излегоа :icon_lol:. А народ колку имаше кога игра репрезентацијата подолу :icon_lol::

DSCN1157.JPG DSCN1158.JPG DSCN1164.JPG DSCN1170.JPG DSCN1175.JPG

П

Паспарту

Гостин
Овие Мајмуни имаат некоја песна ?

Абе класичната А бре македонче :pos: ( на грците требаа да им го пеете таа ) , Чиста македонија , и другите навредувања према нас , и тоа Јави се Север , хахахаахах ТОА БЕШЕ..

Не сум ги гледал тие јаас , опаа денеска на меч против Албанија да славаат нешто .
Колку си немаш ти појма од животот, тоа е чудо едно...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пред телевизор гледаше :icon_lol:? Ајде тие што беа имаа мадина да дојдат ти шо?

M

Mario Gómez

Гостин
Браво за Прилепчани, во Скопје да се играше никој немаше да одит. Од сега репрезентација само во Прилеп.

П

Паспарту

Гостин
Повеќе од педесетина души багра непоканета дојде тивко полека без никој да види на почеток на второ полувреме, и како што влегоа така тивко полека еден по еден за рака си излегоа :icon_lol:. А народ колку имаше кога игра репрезентацијата подолу :icon_lol::

Прегледај го приврзокот 36084Прегледај го приврзокот 36085Прегледај го приврзокот 36086Прегледај го приврзокот 36087Прегледај го приврзокот 36088
Ако одиме според логиката на Мак. Спорт, тогаш овде има преку 20 000 гледачи...
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:21 PM ---
Пред телевизор гледаше :icon_lol:? Ајде тие што беа имаа мадина да дојдат ти шо?
Он во Кичево бил...

Kajgana Shop

На врв Bottom