П
Паспарту
Гостин
Тоа фали се на некој косовски форум...Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово
Тоа фали се на некој косовски форум...Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово
Чекај,чекај да се вратат од утакмица и кога подобранците ќе дадат коментар бевме над 1500 само не сопреа на патаринаХаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...
И прочитај го пак ова, ако е вистина тоа што го пишуваш.Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово
Чоек еднаш да слушнам скандирање дека е Тоше п***р или Македонките к***и мене ми е ДОСТА и за вас како навивачи ќе имам најниско мислење. Не треба 20 пати да ми мавнеш шамар еднаш ми е доста.Вие смените ги више овие мислења .
Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха
Овие Мајмуни имаат некоја песна ?Чоек еднаш да слушнам скандирање дека е Тоше п***р или Македонките к***и мене ми е ДОСТА и за вас како навивачи ќе имам најниско мислење. Не треба 20 пати да ми мавнеш шамар еднаш ми е доста.
Истото го мислам и за тие вас шо ве вреѓаат ама ние барем не вреѓаме починат човек или ви ги викаме жените вакви или онакви.
И не симнуваме ние државни знамиња во Албанија ко вие шо правите. Не сум некој навивач ама песните со навредлива содржина се ТИЊА и нема никакво оправдување од ниедна страна. Ние барем не се правдаме ко ти шо се правдаш, еден нема од кај вас да има муда и јавно да рече дека песните се СРАМОТА.
Кажи кажи кој треба да играНезнам кој Ѓавол ме тера уште да пуштам Македонија фудбал да гледам.Кој се овие играчи бе од типот на Фетаи,Мирко Ивановски,драпај си ѓуро... со овие нема ни Фарски Острови да ги тепаме.Па уште коментаторот да очекуваме дека Тошак ке ни донесе пласман на Светско Првенство пухахахахахахахахахахахахахахах ако се случи тоа јас гол ке шетам по плоштад.
Повеќе од педесетина души багра непоканета дојде тивко полека без никој да види на почеток на второ полувреме, и како што влегоа така тивко полека еден по еден за рака си излегоа . А народ колку имаше кога игра репрезентацијата подолу :Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...
Колку си немаш ти појма од животот, тоа е чудо едно...Овие Мајмуни имаат некоја песна ?
Абе класичната А бре македонче ( на грците требаа да им го пеете таа ) , Чиста македонија , и другите навредувања према нас , и тоа Јави се Север , хахахаахах ТОА БЕШЕ..
Не сум ги гледал тие јаас , опаа денеска на меч против Албанија да славаат нешто .
Пред телевизор гледаше ? Ајде тие што беа имаа мадина да дојдат ти шо?Абе класичната А бре македонче ( на грците требаа да им го пеете таа ) , Чиста македонија , и другите навредувања према нас , и тоа Јави се Север , хахахаахах ТОА БЕШЕ..
Ако одиме според логиката на Мак. Спорт, тогаш овде има преку 20 000 гледачи...Повеќе од педесетина души багра непоканета дојде тивко полека без никој да види на почеток на второ полувреме, и како што влегоа така тивко полека еден по еден за рака си излегоа . А народ колку имаше кога игра репрезентацијата подолу :
Прегледај го приврзокот 36084Прегледај го приврзокот 36085Прегледај го приврзокот 36086Прегледај го приврзокот 36087Прегледај го приврзокот 36088
Он во Кичево бил...Пред телевизор гледаше ? Ајде тие што беа имаа мадина да дојдат ти шо?
Еххх што си тиКажи кажи кој треба да игра