Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав утакмицата ама знам дека била ТАПА според коментарите а за навивањето не сте ништо подобри. Додека го вреѓате Тоше (на починат човек сеир му пукате :eek:) и ги викате нашите девојки КУРВИ не очекувај дека ќе има позитивна реакција од другата страна.

Еден мора да повлече и да почне да навива ЦИВИЛИЗИРАНО. Зашто не бидете вие тие цивилизираните па јас прв ќе се побунам да нема навредливи песни за вас. Ама коа ќе видам како симнувате државно знаме и што песни пеете губам воља.

Во МК се игра СЀ само не фудбал.

Вие смените ги више овие мислења .

Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха

sega razbirav deka i Ballistet zaedno so Shvercerat bea vo stadion od stranata kaj sto bese kamerata !!
Викам јас, неми сте :D
Беа, камуфлирани во Македонски навивачи, со Македонски знамиња :D
Уште посрамота ако биле на страната кај што била камерата, а на преносот цело време се слушаа Мајмуните кои беа на сосема друга трибина :oops:

Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:

Тој Асани за кур не го бива, може е добар во селото од кај што доаѓа... Од 3-4 одиграни натпревари, 2 топки добри нема сврзано.

Што ете? Што не отиде да им дадеш поддршка? Највеќе трошки јадеш, а после се правдаш со дебилни изговори...

Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:
Мизерија сТе?? Кј живиш бе слепец?? Ако толку се сметаш за албанец, што не си заминеш таму? Не к*р треси глупости овде, народ те чита и ти се смее.

Иначе што да се каже, МИЗЕРНА Македонија, УШТЕ ПОМИЗЕРНА Албанија, мизерни МТВ...не ми се веруе на што потрошив 2 саати пред ТВ :S:S

Тој Асани за кур не го бива, може е добар во селото од кај што доаѓа... Од 3-4 одиграни натпревари, 2 топки добри нема сврзано.

Што ете? Што не отиде да им дадеш поддршка? Највеќе трошки јадеш, а после се правдаш со дебилни изговори...
Каков човек, такви изговори :D

Вие смените ги више овие мислења .

Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха

Сега боли а? Што не го збореше истото кога во Корча вие и шверцери ја пцуевте Македонија?

Мизерија сТе?? Кј живиш бе слепец?? Ако толку се сметаш за албанец, што не си заминеш таму? Не к*р треси глупости овде, народ те чита и ти се смее.

Иначе што да се каже, МИЗЕРНА Македонија, УШТЕ ПОМИЗЕРНА Албанија, мизерни МТВ...не ми се веруе на што потрошив 2 саати пред ТВ :S:S

Ти ? Абе сакам да те знам кој си стварно , ако имаш муда ајде на ПП пиши ?

Додека играа Асани,Фета,Ибраим и Демир...не очекувајте позитивна промена(макар и Хари си отишал):)
Инаку доста е со бојкот на фудбалска репрезентација,треба да идеме еднаш и да им покажеме дека со националниот дрес нема играње.

Hasani i ne Asani.
I ne e od selo od Tetovo e podetalno od Cetinske...Prasaj gi Tetovcanite od kakvo maalo doaga

Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...

Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...

Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom