Македонска фудбалска репрезентација

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Не ја гледав утакмицата ама знам дека била ТАПА според коментарите а за навивањето не сте ништо подобри. Додека го вреѓате Тоше (на починат човек сеир му пукате :eek:) и ги викате нашите девојки КУРВИ не очекувај дека ќе има позитивна реакција од другата страна.

Еден мора да повлече и да почне да навива ЦИВИЛИЗИРАНО. Зашто не бидете вие тие цивилизираните па јас прв ќе се побунам да нема навредливи песни за вас. Ама коа ќе видам како симнувате државно знаме и што песни пеете губам воља.

Во МК се игра СЀ само не фудбал.
Вие смените ги више овие мислења .

Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
sega razbirav deka i Ballistet zaedno so Shvercerat bea vo stadion od stranata kaj sto bese kamerata !!
Викам јас, неми сте :D
Беа, камуфлирани во Македонски навивачи, со Македонски знамиња :D
Уште посрамота ако биле на страната кај што била камерата, а на преносот цело време се слушаа Мајмуните кои беа на сосема друга трибина :oops:

П

Паспарту

Гостин
Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:
Тој Асани за кур не го бива, може е добар во селото од кај што доаѓа... Од 3-4 одиграни натпревари, 2 топки добри нема сврзано.

Што ете? Што не отиде да им дадеш поддршка? Највеќе трошки јадеш, а после се правдаш со дебилни изговори...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:
Мизерија сТе?? Кј живиш бе слепец?? Ако толку се сметаш за албанец, што не си заминеш таму? Не к*р треси глупости овде, народ те чита и ти се смее.

Иначе што да се каже, МИЗЕРНА Македонија, УШТЕ ПОМИЗЕРНА Албанија, мизерни МТВ...не ми се веруе на што потрошив 2 саати пред ТВ :S:S

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Тој Асани за кур не го бива, може е добар во селото од кај што доаѓа... Од 3-4 одиграни натпревари, 2 топки добри нема сврзано.

Што ете? Што не отиде да им дадеш поддршка? Највеќе трошки јадеш, а после се правдаш со дебилни изговори...
Каков човек, такви изговори :D

П

Паспарту

Гостин
Вие смените ги више овие мислења .

Во тетово е поинаку , ако скандираме против вас тоа може да биде еднаш или два пати , А НЕ 20 ПАТИ , а славаат 25 год. хахахаха
Сега боли а? Што не го збореше истото кога во Корча вие и шверцери ја пцуевте Македонија?

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Мизерија сТе?? Кј живиш бе слепец?? Ако толку се сметаш за албанец, што не си заминеш таму? Не к*р треси глупости овде, народ те чита и ти се смее.

Иначе што да се каже, МИЗЕРНА Македонија, УШТЕ ПОМИЗЕРНА Албанија, мизерни МТВ...не ми се веруе на што потрошив 2 саати пред ТВ :S:S
Ти ? Абе сакам да те знам кој си стварно , ако имаш муда ајде на ПП пиши ?

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Додека играа Асани,Фета,Ибраим и Демир...не очекувајте позитивна промена(макар и Хари си отишал):)
Инаку доста е со бојкот на фудбалска репрезентација,треба да идеме еднаш и да им покажеме дека со националниот дрес нема играње.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324

Hasani i ne Asani.
I ne e od selo od Tetovo e podetalno od Cetinske...Prasaj gi Tetovcanite od kakvo maalo doaga

П

Паспарту

Гостин
Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Хаха не се нормални значи, на крај ќе излезе дека и околу 800 души биле присутни на стадион, од кој 600 навивачи на шкендија...
Над 100 Балисти и Шверцери биле во стадион , Имало и со коли , од Тетово :)

Kajgana Shop

На врв Bottom