S
StormRage
Гостин
ја сепак ќе се шверцам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе не се филмајте со точаци бе, ненормално се вози кај нас.
Не сакам вака да се убацувам али нели би било фер, ако нели немаат пари па еве поскапуваат, да им скратат еден ден на пензионериве?
Уште малку и телефонот ќе треба да го шитнешДенар не остана во мене. Неможам да заштедам слушалки за телефонот да си купам.![]()
Денар не остана во мене. Неможам да заштедам слушалки за телефонот да си купам.![]()
Не сакам вака да се убацувам али нели би било фер, ако нели немаат пари па еве поскапуваат, да им скратат еден ден на пензионериве?
И онака два месеца не сум начекал контрола во 2-ка и 50-ка.Шверцај се, иди на ризик :Р
И онака два месеца не сум начекал контрола во 2-ка и 50-ка.
Aman be lugje sto ste se zapnale site za penzionerite, pa nemate li babi ili dedovci? Zar ne vi e zal? Babi mi zemase 4500 den penzija, sto mislite mesecno so tie pari sto moze da se napravi? I struja i parno treba da se plati a kaj e voda ili hrana. I demek vo drzavava se ni e "sjajno" samo toa sto penzionerite se vozat vo dva dena od nedela e goooooooolem probelm??? I veruvajte tie penzioneri sto imaat golemi penzii tie ne se maltretiraat vo avtobus nego idat so taksi ili so svoja kola.