Ќе се продава АБ канал

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Значи доста многу лоши коментари имам слушано за Бојо од Европски. Типот сам си создал таква слика за себе. Па после ќе се мисли зошто ми викаат така, зошто муабети ми вадат. Гледам погоре во постовите некој имаше напишано доста често одел во казината во Гевгелија. Си купува Мајбах, Мерцедеси, бил самобендисан и само за него гледал. Е сега кога почна да пропаѓа нека не се жали, све ќе му се врати. Доста познаници го зборат демек ваков бил таков бил, но мене не ми се веруваше се додека не ја сретнав оваа тема и видов коментари и од други луѓе какви мислења имаат за него. И сега снемал пари па почнува и телевизијата да си ја продава. Некој ден ништо чудно и факултетот да го продава.

Кога и да вртам канали,на овој АБ Канал секогаш се Мелита и тоа таа другата фуфица.Тие две ја држат телевизијава изгледа.Сега уште Шител да се продаде или подобро затвори ќе биде супер.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Кога и да вртам канали,на овој АБ Канал секогаш се Мелита и тоа таа другата фуфица.Тие две ја држат телевизијава изгледа.Сега уште Шител да се продаде или подобро затвори ќе биде супер.
Покрај Мелита водители се и

Ана Стојановска
DSC02618mal.jpg

Маја Глигоровска
DSC02609maja.jpg

имаше и уште една водителка ,ама ја нема на нивниот сајт изгледа пишано
Јас на оваа телевизија ја гледам таа емисијата за Фејсбук ако фатам некогаш кога нема што друго да се гледа

новиот газда треба да мисли и за тоа како ќе ја извадаи ќерка му од просториите, скап зафат е тоа.

новиот газда треба да мисли и за тоа како ќе ја извадаи ќерка му од просториите, скап зафат е тоа.

Гратис ќе му ја даде, пошо тешко дека ќе ја извади. ;)

Со булдожер

Хахах.. или подобро ќе остане внатре и кога ќе треба да се руши зградата ќе и дадат само јаже, ќе ја прикачат за кран и ќе мафтаат со неа. :)
--- надополнето: Nov 14, 2011 6:07 PM ---
a што таа работи во телевизијата на Татко и ?

Фаќа лој. :D

Хахах.. или подобро ќе остане внатре и кога ќе треба да се руши зградата ќе и дадат само јаже, ќе ја прикачат за кран и ќе мафтаат со неа. :)
--- надополнето: Nov 14, 2011 6:07 PM ---
Ako ја прикачат на кран и мафтаат со нејзе постои опасност да срушат и други згради :)

50 државни стипендисти од Нигерија на студии во ЕУРМ

Педесет државни стипендисти од Нигерија во иднина ќе студираат на Европскиот Универзитет. Десет на стоматологија, четириесет на информатика.
evropski_77365.jpg
Со ова стартува целосно новиот систем на образование, по пример на американските и европските Универзитети.
- Одлуката која ја носам сега е време на едукација по многу повисоки стандарди, со цел нашите студенти, без разлика дали се од Македонија или друг дел од Светот да можат да студираат на престижни универзитети, изјави Претседателот на Европски Универзитет Бојо Андревски.
Студените ќе имаат шанса да ги довршат студиите во Чикаго, Вашингтон и Лондон.Европски преговара з и а ширење на партнерите, меѓу кои во игра е Универзитет од Дубаи. Нивните дипломи покрај во Македонија ќе бидат признаени во Европа и САД.
- Со ова би добиле странски професори, од Англија, од САД...Студентите би можеле првиот циклус да го завршат во Македонија, да добијат македонска диплома, вториот во англија – англиска диплома, или во САД-американска диплома..Можете лично да се уверите дека на студентите овде им предаваат имиња и презимиња во областа на образование, вели Андревски.
Покрај 150- те странски студенти, Европски ангажира и реномирани странски професори чиј број во иднина ќе се зголемува. Роџер Каудрој е еден нив.
И покрај економската криза и намалениот број студенти, Андревски тврди дека отпуштањето на кадри нема да има, напротив најавува зголемени инвестиции.
Првиот човек на Европски бара засилен мониторинг врз приватните Универзитети за да се утврди кој нуди квалитет, а кој само печати дипломи.

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/50-drzavni-stipendisti-od-nigerija-na-studii-vo-eurm

Ќе се продаде телевизјава или...? гледам уште си тераат со програма

Ќе се продаде телевизјава или...? гледам уште си тераат со програма
Па ќе си тераат со програма се дури не се продадат, после тоа иди ребрендирање, нова програмска шема итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom