- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Pet SemataryГо гледав Ноќ на вештерките 2, мојот драг Мајкл Мајерс из бек, али зашто у последно време не ме плашат хорориве бе... дај нешто хард кор хорор да ме држи предлог?
Pet SemataryГо гледав Ноќ на вештерките 2, мојот драг Мајкл Мајерс из бек, али зашто у последно време не ме плашат хорориве бе... дај нешто хард кор хорор да ме држи предлог?
Ајде ќе го гледам баш да видам, дали ќе ме заплаши, тнх ени вејPet Sematary
Не се веќе како порано што беа, сега веќе нема некој хорор што ќе речеш да те уплаши. Сега повеќето ги прават психолошки и не многу страшни. Барем јас сум голем фан на хорор и до сега немам сретнато некој страшен да ме исплаши.Го гледав Ноќ на вештерките 2, мојот драг Мајкл Мајерс из бек, али зашто у последно време не ме плашат хорориве бе... дај нешто хард кор хорор да ме држи предлог?
Психолошки не биле страшни, а страшни биле одвратнине кај шо вадат црева,кинат глави...?Не се веќе како порано што беа, сега веќе нема некој хорор што ќе речеш да те уплаши. Сега повеќето ги прават психолошки и не многу страшни. Барем јас сум голем фан на хорор и до сега немам сретнато некој страшен да ме исплаши.
Па нема веќе страшен психолошки, ај кажи кој е страшен? Не е како порано што беа. За најстрашен филм на сите времиња е прогласен Paranormal Activity, но за мене тој не е страшен.Психолошки не биле страшни, а страшни биле одвратнине кај шо вадат црева,кинат глави...?
од каде ти е ова .. паранормал активити прогласен за најстрашен?Па нема веќе страшен психолошки, ај кажи кој е страшен? Не е како порано што беа. За најстрашен филм на сите времиња е прогласен Paranormal Activity, но за мене тој не е страшен.
Paranormal Activity e прогласен за најстрашен на сите времиња.од каде ти е ова .. паранормал активити прогласен за најстрашен?
Егзорцист од 73 е прогласен за најтрашен филм
Иииииииизвооооор?Paranormal Activity e прогласен за најстрашен на сите времиња.
Биљанини најверојатно...Иииииииизвооооор?
Извор неможам да ти најдам сега, прогуглај малце и ќе најдеш ако те интересира. Ваљда по сајтовите не лажат. Имаше и на нашиве точка, идивиди итн.Иииииииизвооооор?
Еве ти извор во право си билИииииииизвооооор?
Кажи им го тоа на тие што го прогласиле за најстрашен. Мене ако ме прашуваш од страшен ни С нема.Можам во секој момент да набројам 10 пострашни од паранормалниве глупости.
Извор неможам да ти најдам сега, прогуглај малце и ќе најдеш ако те интересира. Ваљда по сајтовите не лажат. Имаше и на нашиве точка, идивиди итн.
Епа другар јас не сум го измислил тоа, сигурно сум видел од некаде, така?
А бе дете... не да лажат, сушат. Има време за тоа ќе научиш. Туку кога тврдиш нешто, пожелно е да имаш извор. И ние на кајгана можеме да прогласиме некој филм за нај-незнамшто ама надвор од форумов тоа нема никакво значење.