Хорор филмови

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Го гледав Ноќ на вештерките 2, мојот драг Мајкл Мајерс из бек, али зашто у последно време не ме плашат хорориве бе... дај нешто хард кор хорор да ме држи предлог?
Pet Sematary

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Го гледав Ноќ на вештерките 2, мојот драг Мајкл Мајерс из бек, али зашто у последно време не ме плашат хорориве бе... дај нешто хард кор хорор да ме држи предлог?
Не се веќе како порано што беа, сега веќе нема некој хорор што ќе речеш да те уплаши. Сега повеќето ги прават психолошки и не многу страшни. Барем јас сум голем фан на хорор и до сега немам сретнато некој страшен да ме исплаши.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не се веќе како порано што беа, сега веќе нема некој хорор што ќе речеш да те уплаши. Сега повеќето ги прават психолошки и не многу страшни. Барем јас сум голем фан на хорор и до сега немам сретнато некој страшен да ме исплаши.
Психолошки не биле страшни, а страшни биле одвратнине кај шо вадат црева,кинат глави...? o_O

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Психолошки не биле страшни, а страшни биле одвратнине кај шо вадат црева,кинат глави...? o_O
Па нема веќе страшен психолошки, ај кажи кој е страшен? Не е како порано што беа. За најстрашен филм на сите времиња е прогласен Paranormal Activity, но за мене тој не е страшен.

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Па нема веќе страшен психолошки, ај кажи кој е страшен? Не е како порано што беа. За најстрашен филм на сите времиња е прогласен Paranormal Activity, но за мене тој не е страшен.
од каде ти е ова .. паранормал активити прогласен за најстрашен?
Егзорцист од 73 е прогласен за најтрашен филм

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можам во секој момент да набројам 10 пострашни од паранормалниве глупости.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Иииииииизвооооор?
Извор неможам да ти најдам сега, прогуглај малце и ќе најдеш ако те интересира. Ваљда по сајтовите не лажат. Имаше и на нашиве точка, идивиди итн.
--- надополнето: Nov 14, 2011 4:18 PM ---
Ако е така, па и Титаник е сеуште најдобар (или најгледан беше) филм на сите времиња. :D
А има и такви што сеуште го мислат тоа...:LOL:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Можам во секој момент да набројам 10 пострашни од паранормалниве глупости.
Кажи им го тоа на тие што го прогласиле за најстрашен. Мене ако ме прашуваш од страшен ни С нема.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Извор неможам да ти најдам сега, прогуглај малце и ќе најдеш ако те интересира. Ваљда по сајтовите не лажат. Имаше и на нашиве точка, идивиди итн.
:pos: :pos: :pos:

А бе дете... не да лажат, сушат. Има време за тоа ќе научиш. Туку кога тврдиш нешто, пожелно е да имаш извор. И ние на кајгана можеме да прогласиме некој филм за нај-незнамшто ама надвор од форумов тоа нема никакво значење.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
:pos: :pos: :pos:

А бе дете... не да лажат, сушат. Има време за тоа ќе научиш. Туку кога тврдиш нешто, пожелно е да имаш извор. И ние на кајгана можеме да прогласиме некој филм за нај-незнамшто ама надвор од форумов тоа нема никакво значење.
Епа другар јас не сум го измислил тоа, сигурно сум видел од некаде, така?
Но ете таа информација од некојси македонски сајт не била точна (најверојатно идивиди мислам дека беше). Сега ќе си знам за другпат да не читам од Идивиди.

Kajgana Shop

На врв Bottom