Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Робенчо почнал и шпринтови да праи можно е да биде во составот против Дортмунд доволно е да влезе 10-15 мин на крај да ги раздрибла малце
Чисто се сомневам, па муабетот на Нерлингер пред некој ден беше дека тешко ќе сме го виделе во овој дел од сезоната...

Освен ако сакаше притисокот да го намали врз сите, што знам...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Робен го прекинал денешниот тренинг поради некакви болки :( така да тешко дека за со Дортмунд ке биде спремен

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Шо го ебам...
е сега така ке биде а, откако виде дека му тргна на Баерн и без него, шо го ебеш ке биде, а инаку пред тоа (кога не ни идеше без него) плачеше како мало дете за чоколадо

M

Mario Gómez

Гостин
е сега така ке биде а, откако виде дека му тргна на Баерн и без него, шо го ебеш ке биде, а инаку пред тоа (кога не ни идеше без него) плачеше како мало дете за чоколадо
Така е признавам... животот е суров. Колку шо има изиграно натпревари у животот Лам игра у една сезона.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Ван Бојтен постигнал гол за Белгија

исто и Тони Крос постигнал гол :D
--- надополнето: Nov 11, 2011 11:16 PM ---
ах го заборавив и Ивица Олич

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

А ова е момакот што ќе ја реши со Дортмунд...

Лелеее у суштина со него во екипата сме бар 20% подобри....Па сеа израчунајте си вие,уште колку подобро можеме од ова до сега!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
од старт сигурно нема да игра али глеам можно било да биде на клупа

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Вчера (недела) за Баерн аматери играле Нилс Петерсен и Такаши Усами. И двајцата играле по 90 минути но загубиле 1:2 од Штутгарт Кикерс :confused:

--- надополнето: Nov 14, 2011 12:43 AM ---
Јас мислам дека нема да одигра ниту една минута. Со Виљареал е можно 30 минути да одигра на 22.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Нешто ќе биде зимава мислам. Вака како што е го имаме најмалиот кадар во БуЛи (23 играчи), Јуп одлично ротира а сепак имаме незадоволни - Ола, Прањо, Контенто... И за Усами треба да се решава што ќе се прави зимава, па можеби и за Алаба иако не ми се верува дека него ќе го позајмуваме.

Нерлингер и Јуп викаат дека секој играч е случај за себе и индивидуално ќе се набљудува секој но сигурно е дека ако некој си оди или биде позајмен веднаш ќе се интервенира на пазарот - едноставно премал кадар имаме за да би го намалиле уште.

Еве сега Тимо суспензија, Швајни повреден и во гомна сме веќе... Мислам дека како стоја сега работиве Хрвативе двајцата ќе си одат а бар еден од Усами и Контенто ќе биде позајмен па според тоа тројца или четворица нови замени ќе ни требаат... Ај да видиме што ќе биде.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Како некој друг Баерн да пратам....Просто неверојатно како ДРАСТИЧНО се сменија работите за една година со смена на тренер!

Браво за Ван Гал за Швајни Милер Бадштубер,ама фудбалот е колективен спорт а не лов на таленти!

Баерн да изјавува дека уште сеа ќе оди на трансфер пазарот во Јануар,кажува дека оваа сезона МНОГУ работи се сменети.

И таа изјава е сосема логична,и БРАВО за Хајнкес кој точно знае што треба за екипата.

Околу можните кандидате по мене Цисе ако Олиќ си оди,или евентуално Ројс,ама некако не ми се верува да го пуштат Гладбах на сред сезона коа добро им иде,и сигурно многу ќе бараат него ли во лето.

Мислам дека најсигурно ќе се земе играч од средината,се шпекулира со Монтоливо,сооглед дека играме малце по цврсто и поостро па често страдаат играчите од картони.

И евентуално лев бек ако Контенто оди на позајмица...

M

MrzaRules

Гостин
Bavarec Усами не е кај нас како позајмен.....треба да одлучат дали ќе го задржат или ќе го вратат назад...ако грешам исправете ме...ама мислам дека сум у право...

Kajgana Shop

На врв Bottom