Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Баварец,за жолт беше но за црвен никако. Ужасен фаул,но беше со една нога и без намера.

Натпреварот каков таков го добивме. Не може да очекуваме да ги тепаме сите со 3-4 гола разлика. Јас сум задоволен со 3 бода и благодарен сум што го имаме Ноер на гол. Касиљас бил најдобар голман на светот my ass.

Нареден викенд пауза,па дербито со Борусија:vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Битно тепавте но некако последниве утакмици на крај без потреба ја давата играта. Следното коло никој не прашува како тепавте но следниве утакмици обавезно да ја опрајте формата пошто идат Дортмунд, Шалке и Вердер. И секако се осети дека Швајни го нема. Хмм, ќе видиме без него како ке бидат следните утакмици.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
барем со Дортмунд нема да го глеаме Тимосчук почна да ме нервира ради него беше корната имаше некои мутави пасови назад. Незнам што им дозволивме на Аусбург :eek: најмалце голови имаат дадено во БЛ од сите екипи и за малце нас два ке ни стегнеа али добро важно тепавме Ноер како ја фати у пм.Сеа репрезентации па после дербито со Дортмунд се врака Боатенг, и најдобро е средина Густаво-Крос Алаба некако е повеке за крило него за МЦ многу грешки напраи

G

_Ghost_

Гостин
Што по ѓаволите се случувало? Не го гледав второто. Прво ко си дојдов дома, глеам гол сме примиле, а не сме дале ни еден плус, па си викам ок, се имаат повлечено и немаат напаѓано. Но од коментариве, сосем друго се случувало на терен. И црвен за Тимошчук:confused:
И викате Ноер не' спасил, браво, тоа се очекува од него, да биде човек за големи потези на голот.
И на крај, три бода си се три бода, што вика Милчо, на вакви натпревари се освојува титула.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Важно три бода собравме, ама се гледа отсуството на Швајни. Гомез си цепи нема гајле :)
За со Дортмунд ке се врати Робен?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
И уште еднаш, што по ѓаволите се случувало?

:pos:
Flitzer, по Македонски флицер ги нарекуваат овие луѓе што влагаат голи на терен. Иде од зборот "flitzen" - се движи брзо - по Македонски. Па и има некоја реална основа :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Што по ѓаволите се случувало? Не го гледав второто. Прво ко си дојдов дома, глеам гол сме примиле, а не сме дале ни еден плус, па си викам ок, се имаат повлечено и немаат напаѓано. Но од коментариве, сосем друго се случувало на терен. И црвен за Тимошчук:confused:
И викате Ноер не' спасил, браво, тоа се очекува од него, да биде човек за големи потези на голот.
И на крај, три бода си се три бода, што вика Милчо, на вакви натпревари се освојува титула.
хмммм го памтиш Ван Галовиот Баерн... е тоа се случуваше ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Паузава во вистинско време ни доаѓа според мене, да оладат малку нашиве. Добро е што и Борусија има репрезентативци па колку ние толку и тие ќе може да тренираат сега, нема оправдувања од тој тип.

Па за 2 недели супер дербито... :vozbud:

Може многу да си ја олесниме работата со победа сега но во принцип се освен победа и тоа како ќе не стави под притисок (со бод Дортмунд останува да ни диши во врат а Бремен би можел најмногу да искористи...)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Паузава во вистинско време ни доаѓа според мене, да оладат малку нашиве. Добро е што и Борусија има репрезентативци па колку ние толку и тие ќе може да тренираат сега, нема оправдувања од тој тип.

Па за 2 недели супер дербито... :vozbud:

Може многу да си ја олесниме работата со победа сега но во принцип се освен победа и тоа како ќе не стави под притисок (со бод Дортмунд останува да ни диши во врат а Бремен би можел најмногу да искористи...)
И ја едвај чекам на дуелов. Покрај Шалке, Баерн ни е најомразен тим во Германија. Тоа се должи на конкуренцијата среде 90тите до 2003та негде ;) Не дека ја го мразам ама така е зборот.
Иначе и ние имаме по некој проблем. Суботиќ ни го осакатија, Кагава исто е во Азија да игра за Јапонија, па и Бариос не е уште истиот после повредата. Сепак се вративме во форма а вие малку паднавте па ќе биде интересно.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Робенчо почнал и шпринтови да праи можно е да биде во составот против Дортмунд доволно е да влезе 10-15 мин на крај да ги раздрибла малце

Kajgana Shop

На врв Bottom