Македонска фудбалска репрезентација

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Не дека го бранам Пандев, али знаејќи ја неговата позиција во Наполи во моментов сигурно дека барем преку пријателска сака да покаже нешто за да добие повеќе минути во првиот тим, па логично е дека нема многу да го интересира еден пријателски натпревар против Албанија. Да беше квалификациски меч разбирам да има некое незадоволство, али сепак се работи за пријателски меч и на него треба да се тестираат други играчи кои би можеле да се наметнат во тимот, а не да ги гледаме истите пак истите во сите натпревари...

Инаку, каков карантин имаат фудбалериве :pos:Синоќа сите по кафичи и клубови дрмаа, а задутре играат натпревар, свака им част:tapp:

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Lugje ne e ova promena. Treba da se selektiraat 20tina deca po makedonskive klubovi do 21 godina (ali bez protekcii) i tie deca potpomognati od samo nekolkute sto navistina zasluzuvaat mk dres a toa se:popov,tricko,noveski i pandev, i za nekoe vreme igranje zaedno da stanat ekipa,ama treba trpenie i rabota a i selektor so m*da, ali kaj nas ova e neostvarlivo

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Можно е Пандев да добил ќерка, па можно е и тоа да биде причината за неговото неиграње.

(ова се неофицијални информации...)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Можно е Пандев да добил ќерка, па можно е и тоа да биде причината за неговото неиграње.

(ова се неофицијални информации...)
И што е толку тешко да се каже тоа :pos:
Или ќерка му е со црна боја на кожата, па тоа е страшното? :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Кај кажал дека е повреден?
Добро, а што е ова?
Секаде ти пишува, а инает може да тераме со денови... И јас се сложувам дека Пандев требаше да добие поштеда и да не игра на овој меч, ама требаше во јавноста да се кажат вистинските причини за тоа (и од страна на ФФМ и од страна на Пандев). Вака само се ствараат непотребни тензии.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Добро, а што е ова?
Секаде ти пишува, а инает може да тераме со денови... И јас се сложувам дека Пандев требаше да добие поштеда и да не игра на овој меч, ама требаше во јавноста да се кажат вистинските причини за тоа (и од страна на ФФМ и од страна на Пандев). Вака само се ствараат непотребни тензии.
Вие ја стварате тензијата :)

Ете, си кажал човекот, значи сакал да се спреми за Наполи и чао пријатно...
--- надополнето: Nov 13, 2011 2:53 PM ---
„Се чувствувам многу подобро и подготвен сум да го докажам својот квалитет. Нема да играм за репрезентацијата на Македонија следната недела со цел што подобро да се подготвам за остатокот од сезоната со Наполи.“ изјави Пандев, за италијанското Radio Marte.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
ИЗЈАВА НА ГОРАН ПАДНЕВ ЗА МЕДИУМИТЕ И ЈАВНОСТА:

„Во врска со последните написи во дел од медиумите кои очигледно се пристрасни и со цел да внесат немир кај мене, како капитен и во националниот тим во целост би сакал во оваа прилика да им порачам да го остават Горан Пандев на мира и да не ја рушат атмосферата која се враќа во репрезентацијата по слабите квалификациски резултати со доаѓањето на селекторот Тошак на кормилото.

Тие исти „душегрижници" ги повикувам да помогнат, а не само да внесуваат негативна атмосфера во националниот тим.

Јас сум веќе 50 дена повреден па доаѓам и се јавувам во репрезентацијата на повик на селекторот оставајќи дома бремена сопруга која требаше во секој момент да се породи... Сигурно јас многу повеќе сум направил за Македонија отколку некои што се преокупирани само со Пандев и Пандев и пак Пандев, ама тие луѓе не можат ништо да ми одземат од тоа што сум го постигнал во мојата кариера и што сум дал за репрезентацијата...

Не си ни првиот ни последниот по кој се е плукало, али пак ќе си останеш ГОЛЕМ ( у све)!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки како е со карти за утре? Ќе има утре да се купат пред стадион?

Член од
27 март 2011
Мислења
85
Поени од реакции
31
Ферхан Хасани сепак нема да им помогне на младите фудбалери до 21 година на квалификацискиот меч со Данска, туку ќе биде дел од А-тимот на пријателскиот натпревар со Албанија во Прилеп. Ова е нова чудна одлука на селекторот на сениорската репрезентација, Џон Тошак, кој очигледно не мисли за доброто на македонскиот фудбал, туку за својот рејтинг

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Денеска само победа против македонија , барем така најавуваат Албанските играчи пред овој натпревар!

Денеска исто така ќе има и Албански знамиња и транспаренти во Прилеп ( само ако не дојде до нешто НАЦИСТИЧКО од страна на А.Ц.А.Б. ) :D И албанските играчи ќе бидаат бодрени до КРАЈ!

Kajgana Shop

На врв Bottom