Ptolomej
Дрвен адвокат
- Член од
- 7 август 2005
- Мислења
- 1.754
- Поени од реакции
- 1.023
1. Не се работи во случајов за млади играчи , туку за играчи во најдобрите фудбалски години ( од 23-24 до 30-31 година ) кои се тренирани од одлични фитнес тренери , а што се однесува до ростерот , секогаш имам барем по 27-28 играчи кои се во првиот тим ( 2 до 3 од нив не ни можам да ги пријавам во лигата и обично ги играм само за куп натпревари ) .1. Aко играш со млади играчи или играчи со слаба стамина и ворк рејт, нормално е тоа. И кај мене таквите се уморни. Затоа ќе имаш поголем тим и ќе ги ротираш. Јас имам едно 25 играчи во ростерот што ги имам.
2. Нормално е да се незадоволни од тренингот ако им е претежок. И кај мене исто така изразуваат незадоволство, истото беше и во 11. Не е тоа до ти што имаш одлични тренери. Токму поради тренингот тогаш и ти се повредуваат, ти дава самата игра tips&tricks. Земи намали им го оптоварувањето малку.
3. Moжеби јаки играчи играш на нивните позиции ама должностите кои им ги имаш поставено не ти се во прикладност на тактиката или должностите на другите играчи. Може твојот играч се гуши со уште некој играч кој има исти задачи.
Не знам што се буните мене супер ми е оваа менаџер
2. Не верувам дека тренингот им е претежок бидејќи секогаш ми е на medium и никогаш не го правам hard . Како што реков и во предходниот пост на предходните FM не ми се случуваше да се жалат од тренингот.
3. Што се однесува до јаките играчи кои играат слабо , не само што играат на природните позиции туку им се наместени најдобрите должности ( нели на player report на овој FM ги пишува кои се најдобрите должности на секој играч ) ... за тоа дека неколку играчи играат со исти должности и поради тоа се гушат веројатно си во право , но тоа не би требало да е причина често да вадат многу слаби оцени на натпревар .
Како што реков и предходно , има неколку подобрувања на овој FM , но некои проблеми кои ги има сега , воопшто ги немаше на предходните FM .