Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат
Haha i ja istoto go primetiv.Nema sansi nekoj hrvat da mi dojde vo Partizan.Klubot nekako ke ja prifati cenata ama so igraci da pregovaras nema sansi

Така е секогаш, јас со Сандерленд речиси никогаш неможам да купам играч од Њукасл. Тимот ќе прифати ама играчот нема шанси.

Интересна работа, до полусезона сум, а досега не е досуден пенал за мојата екипа!? :eek:

Интересна работа, до полусезона сум, а досега не е досуден пенал за мојата екипа!? :eek:
Мене на минатиот сејв баш приметив исто до полусезона имав само 3 пенали, од кој сите 3 на ист натпревар а 2 од тие 3 во иста минута. :icon_lol:

u5LWH.jpg

Еден од најинтересните натпревари што сум ги имал до сега дур ги играм менаџериве. Играв слабо, против ептен послаб Арсенал али ете некако извадив победа у продолжението на екстра времето. :D

Мене во Европа Лига ме утеба Веб каков пенал за швабете досуди сум се чудел :eek:

Јас па редовно добивам пенали во моја корист.

дечки хелп 100 пати ја пречешлав мојава тактика ама :/ противниците ме убија од давање голови од корнер :/

Abe kaj moze da najdam patch za Makedonska liga vo Football Manager 2012 i za germanska i japonska reprezantavija ?! :D

Е претерале секоја граница со ЦСКА Москва... 19 кола, имаат 19 победи... па дај бре да му се сневиди...
Думбија и Вагнер Лов се ко Меси и Кристијано Роналдо
Стварно фрустрирачки...
Ај бар да беа шампиони во Русија... Ни тоа не се...

Е претерале секоја граница со ЦСКА Москва... 19 кола, имаат 19 победи... па дај бре да му се сневиди...
Думбија и Вагнер Лов се ко Меси и Кристијано Роналдо
Стварно фрустрирачки...
Ај бар да беа шампиони во Русија... Ни тоа не се...
Pa i na proslata bese isto taka.Nema sansi nekoj da gi pobedi i osvojuvaa sve vo prva sezona i Ruska liga i kupot i Liga Evropa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom