Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
^Mене уопште не ми се иде до форца за да се враќам во 1 саат премрзнат,треба да се најде некој друг термин

на крај можевме да изедначиме пред да го дадете 6тиот гол меѓутоа Алек немаше среќа.
тоа левата праи чуда,прво му дадов гол со лева меѓу нозе на гоуст па после утињам празен гол :tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^Mене уопште не ми се иде до форца за да се враќам во 1 саат премрзнат,треба да се најде некој друг термин

тоа левата праи чуда,прво му дадов гол со лева меѓу нозе на гоуст па после утињам празен гол :tapp:
:D Иначе,мора да се смени терминот.Јас денес го утнав автобусот се успав :).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Луѓе не знам зашто толку сте запнале со тие измените...морало + 1 измена...мене остајте ме да го трчам теренот со саати нема да застанам...ја иам таа кондиција..во спротивно кој мисли дека не може нека се менува и готово...не ми се доаѓа сеа во 3 сабајле да играм фудбал,го минувам цело Скопје, и играм 15 минути...
Единствена причина поради која не идам...;)
I jas imam kondicija za cel mec ama koga sme povekje od 6 luge ne e fer nekoj da igra poveke ili pomalku od drugite i zatoa mora da se menuvame osven sekako ako sme 6 prijaveni.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Луѓе не знам зашто толку сте запнале со тие измените...морало + 1 измена...мене остајте ме да го трчам теренот со саати нема да застанам...ја иам таа кондиција..во спротивно кој мисли дека не може нека се менува и готово...не ми се доаѓа сеа во 3 сабајле да играм фудбал,го минувам цело Скопје, и играм 15 минути...
Единствена причина поради која не идам...;)
Абе ти нема да застанеш,ама нешто друго во тебе може да застане;)Не е заебанција да играш со исто темпо 1 саат во 11 часот навечер на 3,4 степени...со правилни измени на секој 7,8 мин ем сите ќе се изнаиграме ем помала е можноста за повреди:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Абе ти нема да застанеш,ама нешто друго во тебе може да застане;)Не е заебанција да играш со исто темпо 1 саат во 11 часот навечер на 3,4 степени...со правилни измени на секој 7,8 мин ем сите ќе се изнаиграме ем помала е можноста за повреди:)
Тогаш може да се договараме пред утакмица тие што сакаат да играат со замена да се менуваат тие што не сакаат да не се менуваат. Може е тоа некој компромис :).

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Тогаш може да се договараме пред утакмица тие што сакаат да играат со замена да се менуваат тие што не сакаат да не се менуваат. Може е тоа некој компромис :).
Нема проблем;)Јас играм секој 2,3 дена и кондиција имам доволно за да изиграм 1 саат у силно темпо,али напоменав дека сеа у зима сепак е подобро да направиш една пауза од 5 мин...да одмориш колку толку и да продолжиш да играш со иста концентрација како што си играл пред тоа(зашо верувајте паѓа концентрацијата после силни 30,40 мин):)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема проблем;)Јас играм секој 2,3 дена и кондиција имам доволно за да изиграм 1 саат у силно темпо,али напоменав дека сеа у зима сепак е подобро да направиш една пауза од 5 мин...да одмориш колку толку и да продолжиш да играш со иста концентрација како што си играл пред тоа(зашо верувајте паѓа концентрацијата после силни 30,40 мин):)
Во ред е тоа само ти на пример во напад многу повеќе трчаш и се заморуваш од мене во одбрана :). Јас коа ќе излезам и на 5 мин се оладувам и после ми треба време пак да се вратам во ритам. Може вие напаѓачите треба да се менувате ако имате потреба, кај мене е контрапродуктивно чим имам кондиција а сеа имам :).

В

Вори

Гостин
Дај видете тогаш,побарајте некоја сала,па да го смениме балонов.Плус и терминот не е добар.Тогаш го прифативме затоа што немаше друго решение,али стварно е многу касно.
Мене не ми е многу далеку,а и имаме превоз со кола скоро секогаш.Ама има дечки што доаѓаат од Аеродром и од Лисиче,нив им е за никаде.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Дај видете тогаш,побарајте некоја сала,па да го смениме балонов.Плус и терминот не е добар.Тогаш го прифативме затоа што немаше друго решение,али стварно е многу касно.
Мене не ми е многу далеку,а и имаме превоз со кола скоро секогаш.Ама има дечки што доаѓаат од Аеродром и од Лисиче,нив им е за никаде.
У потпуност се слагам.
Ем, нема превоз за враќање, ем ќе треба изноен да се враќаш на ладново (и доколку најдеш било каков превоз). Иако не пратам редовно, пошто многу сте се распишувале на темава доколку се смени термин доаѓам и јас. <3

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Абе све убаво ама кога ќе смениме термин ќе има над 20 луѓе. Дај нека се организираат уште две екипи пошто вака не иде, многу луѓе се испооткажаа поради тоа што сме 8 на 8 цело време.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Абе све убаво ама кога ќе смениме термин ќе има над 20 луѓе. Дај нека се организираат уште две екипи пошто вака не иде, многу луѓе се испооткажаа поради тоа што сме 8 на 8 цело време.
Што збориме јас и Џеко цело време :). И јас сум за додатни екипи па кој сака да игра цела утакмица нека игра. На мене и Џеко не ни се излегува за замена а веќе имаме додолно играчи барем за уште една екипа.

Предложив на една групна конверзација (ти мислам не беше) ако сме премногу да се менуваме на 2 недели ама кога е наш ред да играме цела утакмица. Јас порадо така ќе играм него секоја недела само по пола саат или помалку ко сеа што се случи.

Нека се изјаснат сите, да не остане само на желба иако планирам да се собереме на пиво следнава недела па колективно малку и за ова да помуабетиме :).

В

Вори

Гостин
Пак ќе останеме истите,горе-доле.Некој ќе откаже од стандардниве,некој друг ќе го замени.
Да најдеме прво сала и прикладен термин,па после ќе се договориме за екипите.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Као шо пишав и претходно не ве пратам многу, многу па затоа и не сум упознаен у врска со тимовите и тоа како сте поделени, али од искуство коа сум играл кај ЈБТ најтиња ми било коа ќе треба да се мењам. Ве подржувам и у врска со новите екипи и еве ветувам дека ќе ја пратам темава поредовно и доколку се најде прикладен термин (20,21 часот) ќе бидам прв кандидат за новата „екипа“. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom