Battlefield 3

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Играва ми праи проблем.Ми дава ваков ерор :

Да не знае некој да ми помогне?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Играва ми праи проблем.Ми дава ваков ерор :

Да не знае некој да ми помогне?
Или тоа што ти го кажа ONE, или симни го фајлот од ОВДЕ.

Може ќе треба да го регистрираш.

Start>run>type cmd>click ok.

Пиши regsvr32 d3dcompiler_43.dll и стисни ентер.

Ако не работи стај го фајлот во C:\WINDOWS\system32 folder и регистрирај го истиот пак.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Или тоа што ти го кажа ONE, или симни го фајлот од ОВДЕ.

Може ќе треба да го регистрираш.

Start>run>type cmd>click ok.

Пиши regsvr32 d3dcompiler_43.dll и стисни ентер.

Ако не работи стај го фајлот во C:\WINDOWS\system32 folder и регистрирај го истиот пак.
ми вика "The module "d3dcompiler_43.dll may not be compatible with the version of the windows that you're running.Check if the module is compatible with an x86 (32bit) or x64 (64-bit) version regsvr32.exe
Што треба да значи ова? и иначе,Directx 11 незнам од кај да најдам ама мислам дека има инсталирано.Ако некој знае од кај да симнам нека остави линк ако може.Моментално кога ја пуштам играта ми вика "Battlefield 3™ has stopped working." Фала инаку за помошта.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
ми вика "The module "d3dcompiler_43.dll may not be compatible with the version of the windows that you're running.Check if the module is compatible with an x86 (32bit) or x64 (64-bit) version regsvr32.exe
Што треба да значи ова? и иначе,Directx 11 незнам од кај да најдам ама мислам дека има инсталирано.Ако некој знае од кај да симнам нека остави линк ако може.Моментално кога ја пуштам играта ми вика "Battlefield 3™ has stopped working." Фала инаку за помошта.
Ондак само копирај го фајлот во System32 и SysWOW64 (ако ја имаш папкава). За DirectX 11:
http://www.tech-mania.com/2009/download-directx-11-for-windows7-vista/
Скролни подоле е.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
За BF3 не ми се допаѓа начинот НА КОЈ Е претставена кампањата. Нешо слично на CoD BO е, со раскажување.
Нешто слично, ама боље. Видеата што идат измеѓу мисиите ми беа боље од видеата на сите CoD заедно.
Иначе, најдов нешто интересно за кампањата
An article on Kotaku states that the single-player campaign was inspired by multiple war movies such as Generation Kill, Hurt Locker, Black Hawk Down and the television series 24.

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Ја инсталирав играта и ми излегва bf3.exe Not Found KERNEL32.DII. could not be located дали можи некој да ми кажи како да го решам овај проблем?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Zero Punctuation review.

Накратко, Yahzee се фокусира само на сингл плеерот и воопшто не е задоволен од него :pos:

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Zadovolstvoto da se igra Battlefield 3 na vakva konfiguracija besceneto !! :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Ни со две 6970-ки, нема да има константно над 60 фпс на ултра DX11... а и се гледа по ова што си го напишал дека немаш појма од составување конфигурации... ValueRAM и Cm GX напајање во конфигурација од 1000 евра? Ма дај. o_O
И што ќе ти е жити све такво куќиште?
Јас само дадов идеја колку би чинело, и ќе те замолам да прочиташ малку подобро, и да може да се игра играта со константи 60 FPS во пониска резолуција. 30fps за конзоли и 60fps за PC.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Користете додека можете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom