Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Дечки, кој знае да ми кажи кај да појдам во Скопјево за ракава? Нешто дефинитивно ми е изместено под рамово, сабалјево ме кини, и не можам да ја движам. Знаете некој да трие/мести?
Али Али у Ново Лисиче, и брат му мести ама незнам кај живее точно мислам у Аеродром е кај три бисери негде може грешам.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Али Али у Ново Лисиче, и брат му мести ама незнам кај живее точно мислам у Аеродром е кај три бисери негде може грешам.
Во Ново Лисиче. Комшија ми е. Гоуст ако ти треба барај ме имам и број од него.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Дечки, кој знае да ми кажи кај да појдам во Скопјево за ракава? Нешто дефинитивно ми е изместено под рамово, сабалјево ме кини, и не можам да ја движам. Знаете некој да трие/мести?
Извини другар;)Може требаше да ја оставиш да изедначиме:PИнаку јас подобра одбрана на мал фудбал од оваа немам видено,секоја чест:)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Извини другар;)Може требаше да ја оставиш да изедначиме:PИнаку јас подобра одбрана на мал фудбал од оваа немам видено,секоја чест:)
И јас тоа му го трубев 5 пати вчера дур чекавме автобус...
Јас веќе ја видов топката у гол ама како рефлексно ја одбрани секоја чест...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Освен во Ново Лисиче, можеш и кај Железничарот - јесда не е веќе оној стариот (ако си слушнал за него воопшто), туку син му. Али ја не сум бил, па не знам колку е добар. Се наоѓа кај Гиро Беко, она блиску Јосип Броз Тито школото.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Де бе црвени, еднаш изгубивте и одма се искаравте :seir: :D
Не се караме у суштина анализата ми беше како да ве тепаме следниот пат ама некогаш мора и малку критика да не се улежиме ептен на ловорики колку сме јаки :D.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Не се караме у суштина анализата ми беше како да ве тепаме следниот пат ама некогаш мора и малку критика да не се улежиме ептен на ловорики колку сме јаки :D.
Работата е што никој на никого не кажува дека згрешил или дека изиграл лошо или нешо слично.
Веројатно дека не се знаеме доволно и затоа никој не вика на терен како на пример Саета вчера кој командаше позади и викаше по сите (да не ме сфатите погрешно тоа е уствари добро)...
И Кифла истото го праи кај нас, јас сум навикнат да се дерам по моите по терен (воедно и да ми се дерат исто) ама дека не знам кој од вас како ќе го сфати тоа затоа си ќутам :D

G

_Ghost_

Гостин
Еј уживај, дел од играта е тоа.:)
Иначе, фала ви на сите за информациите, јас сега се вратив од кај еден, Цакан, кај Кале во близина, ми го кажаа како ептен добар, ама човекот со работно време бил, од 9 до 13, па здравје утре порано ќе појдам.
За наредна, и да ми ја средат ракава, не ми се ризикува толку брзо да играм, ќе ја паузирам. Па ако се врати Кифла, Јувентус_м нека брани место мене.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еј уживај, дел од играта е тоа.:)
Иначе, фала ви на сите за информациите, јас сега се вратив од кај еден, Цакан, кај Кале во близина, ми го кажаа како ептен добар, ама човекот со работно време бил, од 9 до 13, па здравје утре порано ќе појдам.
За наредна, и да ми ја средат ракава, не ми се ризикува толку брзо да играм, ќе ја паузирам. Па ако се врати Кифла, Јувентус_м нека брани место мене.
Епа другпат немој да браниш онакви бомби во агол, ем ние среќни, ем руката добра. :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ооо победа за плавите, браво момци, секоја чест.Сеа па ми е криво што не дојдов да гледам интересен натпревар било...со јак пресврт, браво уште еднаш.

В

Вори

Гостин
Работата е што никој на никого не кажува дека згрешил или дека изиграл лошо или нешо слично.
Веројатно дека не се знаеме доволно и затоа никој не вика на терен како на пример Саета вчера кој командаше позади и викаше по сите (да не ме сфатите погрешно тоа е уствари добро)...
И Кифла истото го праи кај нас, јас сум навикнат да се дерам по моите по терен (воедно и да ми се дерат исто) ама дека не знам кој од вас како ќе го сфати тоа затоа си ќутам :D
Саета беше ко Тери бе.Мене па ме запамти одма,и само по мене викаше :D Али нема врска,постар е,ќе го слушам ако треба.
Јако беше,јас напред скроз,а Саета вика по мене да го фатам Мац мислам.Уште да имав телепортација... :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.636
Ај малку оф-топик ама ми треба информација една.
Дали знае некој бројче од балонот во Кисела Вода кај домот за слепи лица?

G

_Ghost_

Гостин
Саета беше ко Тери бе.Мене па ме запамти одма,и само по мене викаше :D Али нема врска,постар е,ќе го слушам ако треба.
Јако беше,јас напред скроз,а Саета вика по мене да го фатам Мац мислам.Уште да имав телепортација... :icon_lol:
Важно јас ко ќе викам никој не ме слуша.:pos: Се оставив вчера од викање.:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom