- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
ne da se praea pariкако бе лош?! па денеска пари се правеа на 1.1/1.15/1.2....стај пари земи пари така иде тоа....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne da se praea pariкако бе лош?! па денеска пари се правеа на 1.1/1.15/1.2....стај пари земи пари така иде тоа....![]()
Ок Фала...
Габон - Бразил ... Ќе тепа ли Бразил ?
Иначе мислам да ги играм:
Бразил
Тсонга
Џоковиќ
Мареј
Англија У21
Коеф: 2,83
Мене исто ми се случиГо јадев !!! Тој што иде даље рачунале у Аристократ а изглеа исто и во БетСити
Се заебав што изиграв и кошарка со фудбалот..како бе лош?! па денеска пари се правеа на 1.1/1.15/1.2....стај пари земи пари така иде тоа....![]()
Предаде Џокович...Уругвај - Чиле 1, за Чиле нема да играат Видал и уште тројца првотимци поради недисциплина а и без тоа Уругвај е посилна екипа така да ова е кец на денот според мене
Португалија x2, Босна има проблеми со одбраната - троица што се стандардни во последната линија нема да играат и најверојатно некој од средината ќе биде повлечен поназад, ќе биде тврд дуел и реално и од обложувачки аспект тешко Босна да слави победа но навивачки ќе се надевам да се случи тоа па можно е и да ја избегнам
Македонија до 21 1-1&3+, ќе се брка првата победа после пауза од две години и ова е вистинскиот противник да се направи тоа и затоа победа и тоа три гола е единствената опција, ако не го направат тоа нека се убијат сите до еден, што е и буквално изјавата на тренерот
Цонга да земе сет против Ноле, реално гледано Цонга има доста големи шанси да го добие Ноле кој е сеуште недолечен така да ова би требало да биде посигурната варијанта
многу ме влече да изиграм пролаз за Португалија 1,4 квота (на многу од фудбалерите на БиХ им се заканува суспензија во повратниот дуел ако добијат жолт) и да сврзам со уште два типа од по 1,1/1,15,/1,2 за поголема уплата бидејќи како што реков реално и објективно е многу тешко да се случи спротивното но некако срцето не ми дава така да ќе се одлучува во последен момент
значи Санта Фе се Злато од екипа за да фатам и пенал во 90мин праватVelez - Santa Fe 1-1 2.4 ајде и трет пат да ме наполнит со пари Santa Fe![]()
А баш планирав да го изиграм на Цонга не можеше барем 1 гем да изигра да фатиме лезецки паричкиПредаде Џокович...