Makabi mi e tim koj mislam deka ke se plasira vo top 4 zaedno so CSKA Panatinaikos i Barselona pa sea ke vidime2ка друже 2.15 коеф...кој ме послушал за негово добро е хехехе...
За 2-3 недели играат Манчестер Њукасл,пишете ја 1-1 конечен резултат,еден другар сонувал дека завршиле 1-1
vodit 11 razlika Wina de i ja sakav da ja vidam
odime sega Monpelje 1 so hendikep mislam deka da tepa 7 razlika i ne e nekoja poteskotija za monpelje
Монако 2 WINза сингл од тенис
Монако 2 - Фиш има мала повреда не е влезен во ритам Монако може да има проблеми со замор а и го тепа вчера Симон кој беше условно домакин + годинава играа меѓу себе тепа монако за коефициентов вреди да се ризикува
Лопез -2
Иснер мислам ке губи од истите причини како и Фиш
меѓутоа овој Лопез е малку незгоден и неконстантен тоа ме плаши искрено поубеден сум дека ке тепа Монако отколку Лопез ако влезе првоив сингл ке го пучтам и овој
ЦСКА 2 онака мислам дека се подобри од Панатинаикос и ке ја играм со Хендикеп случајно да не тепаат Грциве со 1 раз или да ми заврши нерешено
za mene e prekrasen kamo site denoj da se vakviНа едно скоро добитен 100 евра чисти а на другото од 11 утакмици само американските педери боб и мајк и раце и нозе да скршат маме нијно....ама па добар ден со едно 100 евра у плус....
да да добар ден денеска можеше ногу подобар али....za mene e prekrasen kamo site denoj da se vakvi
италија 1 пол , 0 шутеви у гол , Турците цело време напаѓаа ... почна второ , Италијаните прва шанса гол .. после идеше црвен за Турците , па 0:2 и толку ... Јас ја имав ГГ ...Gabon - Brasil 2-2
England U21 - Iceland U21 1-1
France U21 - Romania U21 1-1
Norway U21 - Belgium U21 GG3+
Turkey U21 - Italy U21 GG3+
FFFFFFUUUUU
WINZalgiris 1
Milano 2
@2.1
Со здравје да си ги трошиш паричкитеГи мавам овие двеве за пет стотки.
Фиш 1 - 1 Монако, Фиш пропушти две меч топки ..
ko da znaev za CSKA ist koeficient bese iso i bez hendikepМонако 2 WIN
Лопез -2 ne ja pisav
cekam CSKA 2 so hend
i Velez 1-1 singl
како бе лош?! па денеска пари се правеа на 1.1/1.15/1.2....стај пари земи пари така иде тоа....Ништо денеска лош ден ај утре повеќе среќа...