Албанска музика

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Па слушам многу албанска музика, не по моја волја кога станува збор за турбо-фолкот по комбињата (не сакам никаков турбо фолк), инаку, има и многу добри песни, за жал ретко успевам да разберам нешто па да си ја најдам соодветната песна. Сега за сега, Нора Истрефи (Косово) ми е омилена, и ова се песните кои буквално ги имам убиено од слушање:

1. Оваа песна, ми е дефинитивно омилената:

Потоа...

2. Oд оваа не можам да најдам студиска верзија, ако некој може да ми најде - ќе бидам многу благодарна!

3.
Има и други, не ми текнуваат сега :)
--- надополнето: Oct 20, 2011 12:26 AM ---

:love:

Check this, tvojata omilena tema + omilena pejacka

Член од
4 април 2011
Мислења
152
Поени од реакции
89
Секако дека слушам, јас слушам секаква музика. Нарочито некои грчки ко ќе ги рокнам на максимум цела куќа се тресе :D
Оваа албанска песна ја слушав цело лето нон стоп..

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Se slushashe nekoj death-metal bend od Prishtina, ali zaboraiv kao se vikaat...any help?

Член од
20 август 2008
Мислења
87
Поени од реакции
46

Најдобра албанска песна и бенд, no doubt. А и една комерцијала ми се свиѓа од Туна, само заради фактот дека користила dubstep "beat".

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Jas obozavam nekoj pesni od Noizy.. samo ne pamtam kao se vikashe pesnata!!
I od Capital T - ti je ma e mira!!! :)) wiii.. sekogash na glas so kraj pushten.. ne deka razbiram neshto.. samo toa ti je ma e mira go znam

V

Vollstandig

Гостин
Jas obozavam nekoj pesni od Noizy.. samo ne pamtam kao se vikashe pesnata!!
I od Capital T - ti je ma e mira!!! :)) wiii.. sekogash na glas so kraj pushten.. ne deka razbiram neshto.. samo toa ti je ma e mira go znam
toa "ti je ma e mira" valjda znaci nesto "ti si dobra" ili slicno, prasaj albanec ke ti objasni:)

Kajgana Shop

На врв Bottom