С
Сатори
Гостин
Немам апсолутно никакви трауми, затоа не сакам никогаш да влезам во брак, сум неспособна за функционална врска и сум против абортус.Хууурееееј! -.-
Da im ebam sve na onie koi uzivale dur me praele a posle me sutnale ko sugavo zivince ima da vidat koa ke im ebam sve zivo!Niz nos ima da im go izavdam zadovolstvoto dur se ebele i me napraile a posle me sutnale ko zadnje govno, ima da im ebam sve!
без брак, без врска со секс... манастир???Немам апсолутно никакви трауми, затоа не сакам никогаш да влезам во брак, сум неспособна за функционална врска и сум против абортус.Хууурееееј! -.-
Се трудиш да успееш за тие да се навредат и засрамат? Дали е тоа “етички“, Несреќник? Мислиш ли дека така си помагаш себе си? Мислиш ли дека Правдината е пред Љубовта и тоа е тоа што ќе те спаси од страдание?Исто бев исмејуван поради тоа што се трудев да успеам во училиштето,ме викаа бубалица,ме закачаа,а јас по природа сум мирен,прв не напаѓам никогаш,па често и премолчував,ама кога веќе се прели чашата,на сите им вратив.Поради тоа,уште повеќе се трудам,за да се навредат,да се засрамат заради тоа.
Пред месец дена,имав операција на ногата,и тоа,и тие денови прележани во болница ме скршија дополнително,а и плус сега што сум со патерици,ме разочарува уште многу,ама знам дека ќе помине,ќе се вратам во нормала.
Зошто,нели,се што нема да те убие,те прави појак,или сепак не?
Исто,тато кога беше киднапиран.тоа беа пеколни4-5 саати во мојот живот.
Само издржи ќе дојде и твоето време.. иста ситуација имав.. Најдов начин како да правам пари.Се ми се смени. едно време почнав од игри и земав солидни 40.000 денари..иако киснев по 12 сата на ден мерак ми беше кога ја земав првата пара.. Затоа не се откажувам кога ќе дојде моето време ќе направам дупло повеќе пари за мојот син да не го доживее истото..Толку,неможам да кријам повеќе.
Роден сум во не толку богата фамилија.Многу често,за нешто кога ќе побарам,добивав одговор,,Нема пари''
Донекаде и разбирав,зошто знам колку заработуваат мојте,иако се трудат се да ми дадат.Кога добивав такви договори,се правев силен,јак,а вистината е дека внатре во мене нешто се крши,се руши,а тоа не беше ништо друго,туку мојот дух,мојата самодоверба.Не сум облекол брендирана роба,не сум обул некоја многу позната патика,едноставно,колку сум можел толку.
Често сум бил иссмејуван за мојот изглед,па тоа дополнително ми го кршеше духот,па и ден денеска немие скроз заздравен духот.Не излегувам често,и само на 2-3 другари има верувам,премногу.Исто бев исмејуван поради тоа што се трудев да успеам во училиштето,ме викаа бубалица,ме закачаа,а јас по природа сум мирен,прв не напаѓам никогаш,па често и премолчував,ама кога веќе се прели чашата,на сите им вратив.Поради тоа,уште повеќе се трудам,за да се навредат,да се засрамат заради тоа.
Пред месец дена,имав операција на ногата,и тоа,и тие денови прележани во болница ме скршија дополнително,а и плус сега што сум со патерици,ме разочарува уште многу,ама знам дека ќе помине,ќе се вратам во нормала.
Зошто,нели,се што нема да те убие,те прави појак,или сепак не?
Исто,тато кога беше киднапиран.тоа беа пеколни4-5 саати во мојот живот.
Сакаш јавно да зборувам за моите пеколни години ? Многу ќе дојде. За да ги заборавам тие работи можеби ќе ми помогне психијатар си мислев со разговори и обработка на тие информации но не било така. Некои работи едноставно неможат да се заборават.Поттикната од тема во љубов и секс се прашувам дали имате спомени од детството кој сакате да ги заборавите или потиснете длабоко во себе, спомени кој предизвикуваат последици во вашиот живот, вашето однесување, можеби трауми?
Секој ден слушам за настани од типот ученик во основно со огнено оружје се решил од сооученици или професори, некој масакрирал деца зошто како мал го малтретирале и многу други случки.
Па повелете
auuu kolku sum placel samo da znaes maleeeБамби кога умре мајка и