Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ги болеше кога се маваа или не? И дали роботот на крај викаше YO ADRIAN I DID IT!!! :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.116
Иако јас пред месеци го ставив некаде низ форумов, колку за подбивање, уште нема да го заебавам, додека не го изгледам. Блокбастер си е блокбастер, ако биде pure entertainment ќе биде win. As in blockbuster. Идеата не ме чуди, не дека е нова, но не навлегувам таму, ама ако имаме филмови за вонземјани како доаѓаат на земјата и ограбуваат гробови.. би требало да го голтнеме ова и заборавиме за неколку недели без драмата. :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Иако јас пред месеци го ставив некаде низ форумов, колку за подбивање, уште нема да го заебавам, додека не го изгледам. Блокбастер си е блокбастер, ако биде pure entertainment ќе биде win. As in blockbuster. Идеата не ме чуди, не дека е нова, но не навлегувам таму, ама ако имаме филмови за вонземјани како доаѓаат на земјата и ограбуваат гробови.. би требало да го голтнеме ова и заборавиме за неколку недели без драмата. :D
Fun is guaranteed ;) Trust me :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ќе постават водител и одма го фаќаат за јајца. Ова не смееш да кажеш, она не смееш да кажеш. Истото срање беше и со Рики на глобусите. Се однесуваат надмено, со нивниот црвен тепих и брендирана гардероба, глумат дека се класа над другите, а во филмовите и во приватниот живот пцујат ко тинејџер на утакмица. Сакаат секоја година да го менуваат водителот ама секој водител да биде Стив Мартин.

Кој ги овај...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе постават водител и одма го фаќаат за јајца. Ова не смееш да кажеш, она не смееш да кажеш. Истото срање беше и со Рики на глобусите. Се однесуваат надмено, со нивниот црвен тепих и брендирана гардероба, глумат дека се класа над другите, а во филмовите и во приватниот живот пцујат ко тинејџер на утакмица. Сакаат секоја година да го менуваат водителот ама секој водител да биде Стив Мартин.

Кој ги овај...
Еди не се откажа заради себе во случајов туку заради еден од продуцентите на Оскарите ,Брет Ратнер, на кој му беше извршен притисок да си даде оставка заради наводна анти геј изјава. А човекот претпоставувам се зезал, кога рекол дека пробите се за пе**ри. Како и да е, чисто од солидарност си даде оставка. Којзнае кој ќе биде нов водител. Само да не бидат оние двајца од лани :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Е де. Го употребил зборот "fags". "Fuck" може да каже кој сака и каде сака. За "fags" добиваш отказ. Јасно ми е зошто заминал и го оправдувам.
Патем, продуцентот зборувал со Howard Stern. Не можеш да одиш на интервју кај Howard Stern без поголема количина домашно подготвени непристојни изрази. Тоа се подразбира.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.116
зwопамиwo

Oд блокбастерива и Хари Потер ми беше солиден иначе, а изгледа вечер ќе му седнам на Конан.
Гледам лоша оцена има засега.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Tonight ' One flew over the cuckoo's nest' на МТВ1. Вреди повторно да се изгледа, а за тие што го немаат гледано, обавезно да го гледаат !

Kajgana Shop

На врв Bottom