- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
јас разбрав дека имаме неограничен интернет овие 3 месеци.Епа нареден месец не симињај толку порничи и ке си имаш Мене таман ми стига, дури некад и не ги ни искористувам тие 30 гига.
јас разбрав дека имаме неограничен интернет овие 3 месеци.Епа нареден месец не симињај толку порничи и ке си имаш Мене таман ми стига, дури некад и не ги ни искористувам тие 30 гига.
Тоа мислам дека важи за корисниците на оптички пакети, прочитај ги последните 2-3 страни имаше дискусија за тоа како и кој добива неограничен интернет.јас разбрав дека имаме неограничен интернет овие 3 месеци.
важи за сите пакети само треба време да ве репфрлат,најдобро е да се јавите на 0800 12345 и да прашате дали може во брзо време да ве префрлат на воип, кој има спидпорт побрзо ќе биде префрлен мене ми рекоа за неколку дена.Тоа мислам дека важи за корисниците на оптички пакети, прочитај ги последните 2-3 страни имаше дискусија за тоа како и кој добива неограничен интернет.
Како мислиш да нe' префрлат на воип ? Јас користам воип веќе 2 години со оние комфорт пакетите па сеуште ми се немаат јавено за такво нешто.важи за сите пакети само треба време да ве репфрлат,најдобро е да се јавите на 0800 12345 и да прашате дали може во брзо време да ве префрлат на воип, кој има спидпорт побрзо ќе биде префрлен мене ми рекоа за неколку дена.
така ми кажаа од техничка,промените се само во префрлувањето од аналогна телефонија на воип. промените мислам раат од кога ќе те префрлат,слободно јави се прашај си што не ти е јасноКако мислиш да нe' префрлат на воип ? Јас користам воип веќе 2 години со оние комфорт пакетите па сеуште ми се немаат јавено за такво нешто.
И ова со неограничениот интернет, важи од 01.11 така ?
ЛОЛ600GB за бакарни линии, 1TB за оптички.
171 - инфоцентар на ТелекомСрамота е ова. Веќе 4ти ден вртам на 080012345 и чекам по3-4 мин и никој не ми крева. Интернетот ми е срање ! На 45 мин паѓа и 10 мин немам интернет. Има некоја служба од телеком(или било каде ) да ги пријавам дека не креваат слушалка туку се на пуш пауза ?