Хип хоп културата во Македонија

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
--- надополнето: Nov 8, 2011 8:50 AM ---
Obozavam kreativen makedonski rap .... ama kgoa cuam kradeni elementi od tugi RAP traki,kako vo trakava skrecovite na DJ GOCE koi gi otkradnal ot MC REN od edna traka aj da ne se zamaram da ja trazam koja bese ...... zalno .......................................... ama sepak SAF si se SAF ..... nema sto povekej da se dokazuva.
(ako nekoj premnogu saka da cue od kade se skrecovite, neka pise, kje ja najdam pesnata da ja pustam)

П

Паган-др

Гостин
Obozavam kreativen makedonski rap .... ama kgoa cuam kradeni elementi od tugi RAP traki,kako vo trakava skrecovite na DJ GOCE koi gi otkradnal ot MC REN od edna traka aj da ne se zamaram da ja trazam koja bese ...... zalno .......................................... ama sepak SAF si se SAF ..... nema sto povekej da se dokazuva.
(ako nekoj premnogu saka da cue od kade se skrecovite, neka pise, kje ja najdam pesnata da ja pustam)
Побарај ја, жити све. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е голем к*р, скречови “украл“...

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
principno si prav status quo .... ja kje gi simnam utre site albumi na MC REN i kje gi preslusam i kje ja postnam koja traka bese oti sepak sum zabravil ebago ..... samo sto ete jas sum slusnal niz godinite i sum go ulovil toa sto ne pripaga na vaa pesna i utre vecer kje vi dokazam ako ne veruvate .......... jebiga .... no vo glavno trakata e perfektna be na DJ Goce sega da ne ispadne deka go hejtam do tolkava mera .... Prosto go zabelezav otkradnatiot element i go potencirav, a utre kje go i postnam.
Sega si pravev bitce i zatoa ne se zamarav da ja trazam trakata.
Utre ....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
principno si prav status quo .... ja kje gi simnam utre site albumi na MC REN i kje gi preslusam i kje ja postnam koja traka bese oti sepak sum zabravil ebago ..... samo sto ete jas sum slusnal niz godinite i sum go ulovil toa sto ne pripaga na vaa pesna i utre vecer kje vi dokazam ako ne veruvate .......... jebiga .... no vo glavno trakata e perfektna be na DJ Goce sega da ne ispadne deka go hejtam do tolkava mera .... Prosto go zabelezav otkradnatiot element i go potencirav, a utre kje go i postnam.
Sega si pravev bitce i zatoa ne se zamarav da ja trazam trakata.
Utre ....
Сите “крадат“ (семплуваат)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
624
Сите “крадат“ (семплуваат)
Хахахах не ме заебавај, крадење и семплување е трето, продиџи како можеш да кажеш дека крадат? Срамота. Таков е жанрот, ај напрај ти да те видам од семплови трака ко на Продиџи :)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Хахахах не ме заебавај, крадење и семплување е трето, продиџи како можеш да кажеш дека крадат? Срамота. Таков е жанрот, ај напрај ти да те видам од семплови трака ко на Продиџи :)
Sosema si prav brat.Eden od naj tocnite komentari vo odnos na sempluvanata produkcija.Prodidzi se masteri za toa nesto... kako samo gi koristat mashinite za mutiranje na zvuk toa e strasna rabota !!!!!!!!!!!!

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238

@ 2 : 52 еве го скречот само на Гоце му е high pitch

без хејт кон САФ искрено јас не мислам дека е дрпнат намерно али погоре некој побара да го слушне скречот

Член од
31 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0

@ 2 : 52 еве го скречот само на Гоце му е high pitch

без хејт кон САФ искрено јас не мислам дека е дрпнат намерно али погоре некој побара да го слушне скречот
брат нема тука украдено скречови..

Kajgana Shop

На врв Bottom