Modern Warfare 3

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Значи не е можно до толку да ми сецка ја ставам на лоу сецка ставам на нермал сецка ставам хај и екстра(значи автоматки оптимизирани според компјутерот играта ми ги подеси на хај и екстра сетинзите) ми ја снема сликата гледам само бело околу мене другарчињата и мојата пушка а притоа кога ке ја ставам на хај и екстра можам само да си свиркам и пеам

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па и поинтересно ќе ти биде од ламбе песници да пееш него да го играш ова.

Кракот од reloaded исто има кап на 45фпс, добро е што они бар не крадат од p2p :tapp:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
BTW, рекоа дека во MW3 ќе имплементираат Screen Space Ambient Occlusion (SSAO), ајде до тие што ја играле, дали сте виделе опција за SSAO и дали се гледа дека има некаков Ambient Occlusion во играта? Зошто мене ми е истата MW2 од видеава...
Screen шо? Од кај го ископа сеа ова лол.

Activision are giant trolls, who are just trolling the PC community!
WIN! :cuc: Подобро неможеше да се каже...дефинитивно најдобар момент од цело клипче.
А што пак ПЦ заедница, тие не се избраните.
Ако тие тролаат некого тигаш сите ги тролаат. Ако ме прашаш мене и ЕА и Акти... сите ги тролаат со тоа што издаваат современовооени пукачки игри.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Ја играв играва скоро 1 саат и можам да заклучам една работа. Activision во гејминг светот се тоа што се Apple за мобилните. И 2те фирми направија нешто спектакуларно на почетокот иако веќе имаше нешто што изгледа и работи подобро од нивното (само не беше толку исполирано), и наредните 3 години се вадат на истото :tapp:
И за 1 недела нормално ќе се фалат колку копии продале и такви срања....
Играва е иста MW2. Нема АПСОЛУТНО НИШТО сменето. Ова мора да е најскапото DLC во историјата на гејмингот. За греота се тие што дадоа пари за неа. Мада повеќето од нив се конзолаши, па не ги жалам многу, али мислењето на рс заедницата е исто - играва SUCKS ASS!!!
Играва и од мене има оценка 0/10 уште пред да ја завршам. АКО ја завршам... Се надевам ќе добијам инспирација за неа деновиве да ја доиграм...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја играв играва скоро 1 саат и можам да заклучам една работа. Activision во гејминг светот се тоа што се Apple за мобилните. И 2те фирми направија нешто спектакуларно на почетокот иако веќе имаше нешто што изгледа и работи подобро од нивното (само не беше толку исполирано), и наредните 3 години се вадат на истото :tapp:
И за 1 недела нормално ќе се фалат колку копии продале и такви срања....
Играва е иста MW2. Нема АПСОЛУТНО НИШТО сменето. Ова мора да е најскапото DLC во историјата на гејмингот. За греота се тие што дадоа пари за неа. Мада повеќето од нив се конзолаши, па не ги жалам многу, али мислењето на рс заедницата е исто - играва SUCKS ASS!!!
Играва и од мене има оценка 0/10 уште пред да ја завршам. АКО ја завршам... Се надевам ќе добијам инспирација за неа деновиве да ја доиграм...
+1
Јас ке и дадам 2/10 ради Spec Ops.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Има ли играва Co-op, ама за single player?
Како MW2 шо имаше.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Значи не е можно до толку да ми сецка ја ставам на лоу сецка ставам на нермал сецка ставам хај и екстра(значи автоматки оптимизирани според компјутерот играта ми ги подеси на хај и екстра сетинзите) ми ја снема сликата гледам само бело околу мене другарчињата и мојата пушка а притоа кога ке ја ставам на хај и екстра можам само да си свиркам и пеам
редно е да купиш нов компјутер, 2011 сме

или заеби, земи си мотор :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
редно е да купиш нов компјутер, 2011 сме

или заеби, земи си мотор :D
чекам новогодишни попусти да соберам пари малце и плус на попуст да ги начекам појакиве малце и нов ке си земам :D а може и појак лап топ да си земам и така не играм многу игри само 2-3 играм во моментов ке врши работа лап-топот :D

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Играта е страшно добра, како и предходните, освен Black Ops која беше срање за мене. Оваа има јака кампања, нови оружја, некои средни измени а најмногу ми се допадна тоа што е многу добро избалансирана и може да се игра и на постари конфигурации. Јас играв околу 3 часа денеска на компјутерот на работа и вози без проблем на High Settings, резолуција 1440x900, двојадрен Intel E6800 на 3.33Ghz, графичка 8600 GT, 2GB RAM на Windows 7 32-bit OS. Така да и од оваа Call of Duty сум презадоволен!
--- надополнето: Nov 10, 2011 7:26 PM ---
Уште код да имаше у краков, топ ќе беше. Бар јас не глеам.
Ја симнав таа верзијата вчера што се спомнуваше, ама во неа код нема, а може и како верзија да е некоја си багосана.
Каков код бараш? Мислиш на Serial Number за да можеш да ја инсталираш играта? Мене не ми бараше такво нешто...

D

dystopian

Гостин
Конечно добро оптимизирана игра. Пичи... Тоа што не ја бива, нема врска, после Ла Ноар доволно е само да нема лаг.

Kajgana Shop

На врв Bottom