Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koga se slucuvalo vleguvanjeto vo kukjata,i dali e toa starata kukja na 3ti vlez koja e sega renovirana?Не знам дали сте слушнале за куќата на стравот у населба Радишани...На сите им прпаше да влезат..Ама се договоривме некако да се собереме едно 10 души и да влеземе..Коа влеговме,внатре најдовме маски фантомки,мапи бележени со симболи од Учк,и стол со јаже на него..
Негде 2004 година влеговме..Куќата е на трети влез на крајот скроз горе..Не знам дали е реновирана,не сум бил таму одамна..koga se slucuvalo vleguvanjeto vo kukjata,i dali e toa starata kukja na 3ti vlez koja e sega renovirana?
Таа е и смешки е што мораше некој да си направи приказна со неа иако благе везе немаше куќатаkoga se slucuvalo vleguvanjeto vo kukjata,i dali e toa starata kukja na 3ti vlez koja e sega renovirana?
Да не имаше и ходник од подрумот што водеше до гробиштата во РадишаниНегде 2004 година влеговме..Куќата е на трети влез на крајот скроз горе..Не знам дали е реновирана,не сум бил таму одамна..
Тебе ако те лажеле мене не..Ние влеговме,најдовме што најдовме,и се дадовме на Горан-Резервист Војник што ли е(живее на втори влез)....А луѓе не верувам дека живеат таму,зашо таа куќа не се знае по добро..Зошто некој баш у таа пустина,на тој крај,би реновирал и би живеел во таква куќа!?Тебе ти било страв да влезеш да видиш,па морало некој да ти кажува(да те лаже)?Или шо?Таа е и смешки е што мораше некој да си направи приказна со неа иако благе везе немаше куќата
Да не имаше и ходник од подрумот што водеше до гробиштата во Радишанибарем така не лажеа нас.
Реновирана си е куќата колку што знам и си живеат луѓе така да можеме репортажа да направиме дали има нешто![]()
Пријателе,ќе ти платам карта за 57 дојди па види,ако јас лажам тоа што ќе го видиш нема да те излаже.Тебе ако те лажеле мене не..Ние влеговме,најдовме што најдовме,и се дадовме на Горан-Резервист Војник што ли е(живее на втори влез)....А луѓе не верувам дека живеат таму,зашо таа куќа не се знае по добро..Зошто некој баш у таа пустина,на тој крај,би реновирал и би живеел во таква куќа!?Тебе ти било страв да влезеш да видиш,па морало некој да ти кажува(да те лаже)?Или шо?![]()
abe kukata sto bese stara bese,i ja vikaa kukja na stravot,cela bese obrasnata so suma,korenja.eden drugar se kaci na krov i propadna,ova e pred edno6-7godini.posleden pat koga bev nataka kukjata nemozev da ja prepoznam renovirana e cela a i okolu nea se imat izgradeno mnogu drugi kuki.e sea dali zivee nekoj i dali nesto se slucuva stvarno pojma nemamПријателе,ќе ти платам карта за 57 дојди па види,ако јас лажам тоа што ќе го видиш нема да те излаже.
Има таму изградено куќи.куќи а таа куќа е како и сите останати изградена така да не знам што повеќе да ти докажувам???
E па што му докажувам јас на овој цело време,кажи му дека си е куќа како сите останати и дека нема ни страв ни ништоabe kukata sto bese stara bese,i ja vikaa kukja na stravot,cela bese obrasnata so suma,korenja.eden drugar se kaci na krov i propadna,ova e pred edno6-7godini.posleden pat koga bev nataka kukjata nemozev da ja prepoznam renovirana e cela a i okolu nea se imat izgradeno mnogu drugi kuki.e sea dali zivee nekoj i dali nesto se slucuva stvarno pojma nemam
..................E па што му докажувам јас на овој цело време,кажи му дека си е куќа како сите останати и дека нема ни страв ни ништо![]()