Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
причина за бојкот?

И тие ко нас тука имаат проблеми со федерацијата !

Навивачите не сакаат интернационален тренер за Албанската Репрезентација , туку сакаат еден Албанец кој ќе го предводи тимот !

Овие денови се очекуваа еден тренер да дојде , не знам еден германец мислам ќе биде !

Бојкотот не знам колку ќе трае ! Во Прилеп сигурно ќе има Албански Навивачи кои ќе го бодраат нашата репрезентација ( Албанија ) :)

Навивачите не сакаат интернационален тренер за Албанската Репрезентација , туку сакаат еден Албанец кој ќе го предводи тимот !
Природно, бе. Исто и Албанците од Скопје неќат да ги вози у аутобусот каур, туку Албанец. Нели ги тепаа шоферите коа ќе стигнат у Сарај.
Ќе го тепаат овој странскиот тренер?

Природно, бе. Исто и Албанците од Скопје неќат да ги вози у аутобусот каур, туку Албанец. Нели ги тепаа шоферите коа ќе стигнат у Сарај.
Ќе го тепаат овој странскиот тренер?

Навивачите побарале да остане Јосип Куже ! Но федерацијата не мислеше така , и Куже си замина !

Сеа , пак странски тренер! И сеа БОЈКОТ ! тоа ее!!!

Само ти си замараш ! А од твојот пост почна сето ова дискусија ! :)
--- надополнето: Nov 8, 2011 5:36 PM ---
И Официјално !

ТКЗ - од денеска се во БОЈКОТ ( значи нема да бидаат прсиутни во Прилеп ) !

Сеа натпреварот се игра во вторник ( работен ден , факултет ) не очекуваам да има некоии супер бројки што ќе навиваат !

А случајно да не требаше да се игра натпреваров во сабота? Па од пред месец дена се знае точниот датум...

Чекај сеа не те разбирам..која е твоја/ваша федерација?
Изгледа збунет е нешто.

И тие ко нас тука имаат проблеми со федерацијата !
Тука како негова ја кажува Македонската репрезентација, а во претходните постови кажува дека албанската ( не ја гледам поентата форумот да преправа во Албанска коага и самите тие си ја нарекуваат албанска репрезентација ) е негова репрезентација...

Добро бе има ли модератори овде!?

Хм, чуден ми е овој твој пост. Ти изглеа не си член на Балисти. Ако си Балист (припадник на групата) за тебе нема "македонски". Официјално групата народот го именува како славо-македонски, а државата ФИРОМ. Од каде сега во твојот пост придавката "македонски".
Ти Балист си, или каурски слуга?

Editirano od moderatorite valjda:cool:

NA 15 VTORNIK NK MAJMUNI I NG MARKOVI VNUCI KE PROSLAVAT 25 GODINI POSTOEJNE SO DOSEGA NEVIDENA KOREOGRAFIJA I PIROTEHNICKA FESTA BIDETE TAMU 19M87
POZDRAV DO RIBARI I GAOLI KOI VEKE NAJAVIJA PRISUSTVO

Аее , колку памет имаш ееј , браво !

FEDERATA E FUTBOLLIT TE SHQIPERISE !!

Сте останале со тоаа Шипт=арска , акоо !!
Самиот ја пишуаш кратенката фшф на кирилица и ја убаво те прашав дали тоа значи тоа што ти го напишав. Неписмен... сам себе убијал работава...

Eve gledam ima vojvodi ukluceni pa da prasam dali ste vo bojkot sto ne bevte vcera na utakmicata so renova od kupot ?!

Inaku sreken 25 rodenden na majmuni i se nadevam deka dobro ke se prestavat !

Самиот ја пишуаш кратенката фшф на кирилица и ја убаво те прашав дали тоа значи тоа што ти го напишав. Неписмен... сам себе убијал работава...

Абе паметњаку ти не знаеш да читаш или пак сакаш да провоцираш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom