Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.728
- Поени од реакции
- 22.878
Уништувачи на фудбалотВиљарато![]()
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Уништувачи на фудбалотВиљарато![]()
И Груј.. овај де, Перез.Бранко е крив...овај Франко де.![]()
Со што артилерија уништувачи да ви еам !?Уништувачи на фудбалот![]()
не бе, какво минато, еве ја најновите нешта ги ставам... ај уште еднаш...И после ние сме живеече во минатото......јеботе
Туку ај ова стварно станува досадно, некој колоквиум ги чека утре......
А Касиљас, или не знам точно кој беше, пред некоја ден имаше изјава дека не е толку популарен шпанскиот фудбал во Азија како што имаме претстава ние тука во Европа, т.е популарен е, али тие што сакаат да гледат, ќе гледат и да се игра во 5 сабајле по нивно време..Росел изјави дека тој сакал Барса да стане пополурарна и на другата страна од светот, ама дека немало да заборави од каде потекувале, така да не верувам Ел Класико во 12 да го лупнат.
Таман во 2 на пладне да се разбудиш од сонот и да се спремаш психички за плачење од 9Поарно ќе ги истресеме Фарса у 12 напладне у после цел ден ти е супер ...мада 9 си е 9![]()
Друг е филингот цел ден да чекаш да дојде 9 или 10, еуфорија, адреналин се качува.За пусти паре и гзот ќе го продадат. Ало бе, па зар малку профитирате, па уште ви требало да земете некое евро од Азија...Од 12 саат е убоо, сега со Осасуна ми беше некако ептен ќејф да гледам. Ама за Ел Класико, не сум сигурен дека ќе ја има истата еуфорија како на пример у 9 навечер.
Тоа ми е зборот. Друго е, цел ден чекаш да дојде 9 саат на пример. А не ова, нема цела вечер око да склопимДруг е филингот цел ден да чекаш да дојде 9 или 10, еуфорија, адреналин се качува.
и го пропушташ поразот на Барса. Пу пу скраја да е што би рекол Грујои замисли се успиваш и стануваш негде кај 2-3 на пладне![]()
И сфаќаш дека си сонувал,и ја чекаш утакмицата да почне во 21:00и го пропушташ поразот на Барса. Пу пу скраја да е што би рекол Грујо![]()
и Алфа не ја даваат оти премиерот има интервју.И сфаќаш дека си сонувал,и ја чекаш утакмицата да почне во 21:00![]()