Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.716
- Поени од реакции
- 22.861
Уништувачи на фудбалотВиљарато
Уништувачи на фудбалотВиљарато
И Груј.. овај де, Перез.Бранко е крив...овај Франко де.
Со што артилерија уништувачи да ви еам !?Уништувачи на фудбалот
не бе, какво минато, еве ја најновите нешта ги ставам... ај уште еднаш...И после ние сме живеече во минатото......јеботе
Туку ај ова стварно станува досадно, некој колоквиум ги чека утре......
А Касиљас, или не знам точно кој беше, пред некоја ден имаше изјава дека не е толку популарен шпанскиот фудбал во Азија како што имаме претстава ние тука во Европа, т.е популарен е, али тие што сакаат да гледат, ќе гледат и да се игра во 5 сабајле по нивно време..Росел изјави дека тој сакал Барса да стане пополурарна и на другата страна од светот, ама дека немало да заборави од каде потекувале, така да не верувам Ел Класико во 12 да го лупнат.
Таман во 2 на пладне да се разбудиш од сонот и да се спремаш психички за плачење од 9Поарно ќе ги истресеме Фарса у 12 напладне у после цел ден ти е супер ...мада 9 си е 9
Друг е филингот цел ден да чекаш да дојде 9 или 10, еуфорија, адреналин се качува.За пусти паре и гзот ќе го продадат. Ало бе, па зар малку профитирате, па уште ви требало да земете некое евро од Азија...Од 12 саат е убоо, сега со Осасуна ми беше некако ептен ќејф да гледам. Ама за Ел Класико, не сум сигурен дека ќе ја има истата еуфорија како на пример у 9 навечер.
Тоа ми е зборот. Друго е, цел ден чекаш да дојде 9 саат на пример. А не ова, нема цела вечер око да склопимДруг е филингот цел ден да чекаш да дојде 9 или 10, еуфорија, адреналин се качува.
и го пропушташ поразот на Барса. Пу пу скраја да е што би рекол Грујои замисли се успиваш и стануваш негде кај 2-3 на пладне
И сфаќаш дека си сонувал,и ја чекаш утакмицата да почне во 21:00и го пропушташ поразот на Барса. Пу пу скраја да е што би рекол Грујо
и Алфа не ја даваат оти премиерот има интервју.И сфаќаш дека си сонувал,и ја чекаш утакмицата да почне во 21:00