- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Ленинова - Борис Трајковски.... Одам да повратам онака убаво и квалитетно...
Ова е врвот жими се14. Иво Лола Рибар -
Кресненско востание
a шо правиме со тие од Разловечко востание ќе се налутат оти немаа улица
Поради,затоа што?Ќе има карневали со таксистиве..
Епа некој се качуе во такси ,ќе му каже улица по старо,некој по ново..Поради,затоа што?
Де бе чоек...зар ти у велешки таксист сумњаш...во луѓе шо знаат,кој човек шо број чевли носи....ај сети се и ќе ти текне,дали они нешто има шо незнаат.Епа некој се качуе во такси ,ќе му каже улица по старо,некој по ново..
Доста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ СтефанЛенинова - Борис Трајковски.... Одам да повратам онака убаво и квалитетно...
а го заборави пресветиот владика ВранишковскиДоста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ Стефан
За Трајковски и мене не ми е јасно....но ајде има секакви амеби низ градов....Зошто некој би повратил на Борис Трајковски или Архиепископ Стефан?!
Еве ти што мислиш зошто?Архиепископ Стефан?!
Тебе да ти го сменат у архиепископ Стефан па да видиш како еДоста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ Стефан
http://mk.wikipedia.org/wiki/Архиепископ_Охридски_и_Македонски_г.г._МихаилДоста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ Стефан
Мене не ми е јасно по кој основ Мустафа Кемал Ататурк го одбралеА Максим Горки бе ? што к.. направил па го ставиле за име на улица, сигурно има допринесено многу за Македонија
Бла бла бла, утре да си се нацртал на протест.Шо ќе ви се СТО протести ако веќе е врешена,еве за пример деца убиваат и имаше протести за одговортност барем морално етичка ама....
Никој не ве слуша освен оние кои сакаат 2 ипол милиони евра за наводна декобнтаминација за која требаат 10 000 луѓе,ај нхека перат пари им сњ може во секој случај(баш секој) КОНТАМИНИРАНИ СТЕ,тоа е врежано во генор и нема назад,за време на бивша СФРЈ имаше пламј топилница да биде близу злетово саса и тораница.
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:05 PM ---
nesivopravo.пастирам од гугл
Обавезно тоа....него оти ми буташ зборови у постот што не сум ги напишал?nesivopravo.
И ти да се нацрташ на протест.