Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ленинова - Борис Трајковски.... Одам да повратам онака убаво и квалитетно... :sick::sick::sick::sick::sick:

14. Иво Лола Рибар -
Кресненско востание
a шо правиме со тие од Разловечко востание ќе се налутат оти немаа улица :icon_lol:

Епа некој се качуе во такси ,ќе му каже улица по старо,некој по ново..

Де бе чоек...зар ти у велешки таксист сумњаш...во луѓе шо знаат,кој човек шо број чевли носи....ај сети се и ќе ти текне,дали они нешто има шо незнаат.:icon_lol:

п.с само уште немаат слушнато за квантна физика...инаку и некоја теорија ќе пробаат да побијат.

Ленинова - Борис Трајковски.... Одам да повратам онака убаво и квалитетно... :sick::sick::sick::sick::sick:

Доста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ Стефан :icon_lol:

Доста пискаш најубавото го добивте. Замисли да ве сменеа во архиепископ Стефан :icon_lol:
а го заборави пресветиот владика Вранишковски :pos:

Зошто некој би повратил на Борис Трајковски или Архиепископ Стефан?!

За Трајковски и мене не ми е јасно....но ајде има секакви амеби низ градов....

....ама за Стефан поарно не прашувај... оти е бааги познат по џипови,земјишта,хотели и сл.:)

А Максим Горки бе ? што к.. направил па го ставиле за име на улица, сигурно има допринесено многу за Македонија :pos:
Мене не ми е јасно по кој основ Мустафа Кемал Ататурк го одбрале o_O

Шо ќе ви се СТО протести ако веќе е врешена,еве за пример деца убиваат и имаше протести за одговортност барем морално етичка ама....

Никој не ве слуша освен оние кои сакаат 2 ипол милиони евра за наводна декобнтаминација за која требаат 10 000 луѓе,ај нхека перат пари им сњ може во секој случај(баш секој) КОНТАМИНИРАНИ СТЕ,тоа е врежано во генор и нема назад,за време на бивша СФРЈ имаше пламј топилница да биде близу злетово саса и тораница.
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:05 PM ---

Бла бла бла, утре да си се нацртал на протест. :)

пастирам од гугл

nesivopravo.
И ти да се нацрташ на протест. :)

nesivopravo.
И ти да се нацрташ на протест. :)

Обавезно тоа....него оти ми буташ зборови у постот што не сум ги напишал?

И ти да се нацрташ утре...таман е од 17h...белки ќе станеш до тогаш.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom