Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Проверив во Гладијатори, имаат дектроза 150 денари e кило. Никаде неможам да најдам ISOSENSATION, ISOFLEX или нешто слично

Isosensation провери деновиве во Get Ready, треба да им стигне робата.
А за Isoflex не сум сигурен дали ќе има повеќе на нашиот пазар, прашај на истото место.

Во недоумица сум помеѓу Muscle Juice 2600 на ultimate и serious mass на optimum nutrition. Ваш предлог?
Моето не толку искусно око неможе да воочи разлика :unsure:

Во недоумица сум помеѓу Muscle Juice 2600 на ultimate и serious mass на optimum nutrition. Ваш предлог?
Моето не толку искусно око неможе да воочи разлика :unsure:
Јас би одел на Muscle Juice 2600 по логиката дека има 21% протеини а serious mass има 15%. Но ако имаш да одвоиш уште 1000 денари плус ти го препорачувам ISOMASS кој има дури 43% протеин задно со солидна доза креатин и одлично функционираше за мене.

Isosensation провери деновиве во Get Ready, треба да им стигне робата.
А за Isoflex не сум сигурен дали ќе има повеќе на нашиот пазар, прашај на истото место.
Денес ми рекоа дека незнаат кога ќе добијат. Мислам дека ова е достојна замена http://www.califit.com.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=206
--- надополнето: Nov 8, 2011 9:50 PM ---
Ако е од Universal јас купив од Get Ready пред месец дена 2000 ден.
ISOSENSATION е од Universal ама немаат веќе ни во Гет Реди ни во Гладијатори

Денес ми рекоа дека незнаат кога ќе добијат. Мислам дека ова е достојна замена http://www.califit.com.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=206
--- надополнето: Nov 8, 2011 9:50 PM ---

ISOSENSATION е од Universal ама немаат веќе ни во Гет Реди ни во Гладијатори

Ultimate, не Universal :)

Инаку во врска со ISO-то од Дајматајз неможам да коментирам бидејќи никогаш воопшто не сум користел ISO Whey протеин.

Ultimate, не Universal :)

Инаку во врска со ISO-то од Дајматајз неможам да коментирам бидејќи никогаш воопшто не сум користел ISO Whey протеин.
Џабе сега ми пишаа дека го немаат ни ISO-то од Дајматајз. Знаеш некој добар веј да предложиш немора да е изолат?

Џабе сега ми пишаа дека го немаат ни ISO-то од Дајматајз. Знаеш некој добар веј да предложиш немора да е изолат?

Знам многу квалитни, ама треба да кажеш колку имаш да одвоиш :)

До 2000 ден за 900 грама.

По исплатлива варијанта ти е таа од 2,5 кг.
За 3390 ден, 80 дози (25 gr whey во доза) (90% изолат, 10% концентрат од вејот) според мене најекономична и најквалитетна опција.
Инаку, Prostar Whey од Ultimate Nutrition.

http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=46781&pcs=2
Добра ли е оваа справа да ја зимам или да не фрлам пари за џабе...ако има некој искуство нека пише...?

Dude , no fuckin way .. стомачни се прават у кујна и без справи , батали таа идеја , ако сакаш ќе ти дадам вежби без справи , кај шо ќе напраеш 6 pack ... лично не користам справи , едино вратило , за стомачни , се шо ми треба е еден душек и простор на земјата .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom