Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес идам накај школо и на антена 5 пуштаат една песна ремикс веројатно,со едно девојче што збори нешто јас сум богата,носам се најубаво(во тој контекст) лево десно на српски или на хрватски.Да не знае некој за која мислам се утепав од барање на ниедна листа на нашиве радија не најдов?:)

V

Vollstandig

Гостин
Денес идам накај школо и на антена 5 пуштаат една песна ремикс веројатно,со едно девојче што збори нешто јас сум богата,носам се најубаво(во тој контекст) лево десно на српски или на хрватски.Да не знае некој за која мислам се утепав од барање на ниедна листа на нашиве радија не најдов?:)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
не мислев на оваа песна,ќе ја познаев.Девојчево е во средно и збори дека е богата мајка и и татко и се лекари и дека сите сакаат да се дружат со нејзе.Ама ете насловот не ми текнува,а пола песна ја запамтив

V

Vollstandig

Гостин
не мислев на оваа песна,ќе ја познаев.Девојчево е во средно и збори дека е богата мајка и и татко и се лекари и дека сите сакаат да се дружат со нејзе.Ама ете насловот не ми текнува,а пола песна ја запамтив
Се зафркавав малце, ама да не биди бадијала постот, вака ќе ти помогнам. Кога сакам да најдам некоја песна, а веќе знам дел од текстот, го пишам текстот на јазикот на кој се пее песната еве во случајов е српска напиши дел од текстот на гугл и ќе ти излезе 100 % целата песна било во лирикс било на јутуб и така ќе ја најдиш. Ај види дали ќе успеј финтава моја :)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Песнава е техно-денс, и женско во позадина пее, текстот одеше вака:" ...Baby you are the reason... Disare... Turn off the light...." . Некој да не ја знае? :)
edit: ја најдов :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Не сум сигурна дека за тука ми е прашањево, но можеби некој ќе знае да ми каже.
Пред некоја година имаше еден добар клип, ја прикажуваше историјата на човештвото компарирана со развојот на фетусот - од зачнување до раѓање. Имаше користено инсерти од различни филмови, и мн добра музика.
Ако некој се сети за што зборувам... ќе бидам мн благодарна :)

Г

Гучи

Гостин
Песната од рекламата за Нивеа, гласот ми зазвуче ко Ријана..?

Kajgana Shop

На врв Bottom