Да не мислиш на оваа?Песнава има нешто стихови како you wont know how i feel cause i wont tell you... се врти сега по радијава.
Насловот да не знаете кој е?
Да не мислиш на оваа?Песнава има нешто стихови како you wont know how i feel cause i wont tell you... се врти сега по радијава.
Насловот да не знаете кој е?
Денес идам накај школо и на антена 5 пуштаат една песна ремикс веројатно,со едно девојче што збори нешто јас сум богата,носам се најубаво(во тој контекст) лево десно на српски или на хрватски.Да не знае некој за која мислам се утепав од барање на ниедна листа на нашиве радија не најдов?
не мислев на оваа песна,ќе ја познаев.Девојчево е во средно и збори дека е богата мајка и и татко и се лекари и дека сите сакаат да се дружат со нејзе.Ама ете насловот не ми текнува,а пола песна ја запамтив
Се зафркавав малце, ама да не биди бадијала постот, вака ќе ти помогнам. Кога сакам да најдам некоја песна, а веќе знам дел од текстот, го пишам текстот на јазикот на кој се пее песната еве во случајов е српска напиши дел од текстот на гугл и ќе ти излезе 100 % целата песна било во лирикс било на јутуб и така ќе ја најдиш. Ај види дали ќе успеј финтава мојане мислев на оваа песна,ќе ја познаев.Девојчево е во средно и збори дека е богата мајка и и татко и се лекари и дека сите сакаат да се дружат со нејзе.Ама ете насловот не ми текнува,а пола песна ја запамтив
Хитче стана песнавана оваа мислев
Случајно да не е оваа ?Иде вака:
Тааа раааа ра раааа раа ра раааа (рефрен)
Мислам дека е балада. Зборови не ми текнуваат.
Не, англиска е.Хитче стана песнава
Случајно да не е оваа ?
Пиши на you tube - Tradicional Irish music / song и ќе ти искочат еден куп песни со ваков ритам, тоа се Ирски песни.
Може ли некој да ми каже што музика е ова и да предложи вакво нешто.
А мислев да пишам за оваа песна како се вика, али еве некој и пред да прашам ми помогнал во барањето. Фала ти тогаш.Хитче стана песнава
Случајно да не е оваа ?