Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Што поточно ти е оштетено? јас можам да ти понудам само задно капаче оргинално ново или па тачскрин ако ти е изгребан, оштетен, расипан и слично

п.с. продавам топ сочувана X8 со кутија, цела опрема и гаранција!
Kolku za x8 ?

Знае некој дали има апликација за пасворд на мени, etc..., за sony ericsson zylo, или некој друг начин како да го направам тоа?

......ок дознав неможе со апликација, некој да не може да ми даде страна или да ми опише step by step (сосе, patchovi) како иде флешувањето...
:rolleyes:
зз

Може ли да се декодира Samsung GT-E2550?
Однапред благодарам

Сони Ериксон ц510 без бокс да се декодира на некој друг начин? информиран сум дека можно е тоа .. но како ?

Здраво. Дали може некој да ми каже каде да се обатам за замена на touch screen на HTC LEGEND? И колку би ме коштало се разбира! Фала однапред

Сони Ериксон ц510 без бокс да се декодира на некој друг начин? информиран сум дека можно е тоа .. но како ?
Да, но се плаќаат кредити - околу 10тина евра без банковни трошоци преку некој од сервериве.
--- надополнето: Nov 12, 2011 5:15 PM ---
Може ли да се декодира Samsung S5260 само со имеи ?
http://www.unlockallcellular.com/samsung-monte-unlock-code-np-47619.html

еве ти, додека кај мене ти е 500 денари и се чека 20 минути.
--- надополнето: Nov 12, 2011 5:16 PM ---
Здраво. Дали може некој да ми каже каде да се обатам за замена на touch screen на HTC LEGEND? И колку би ме коштало се разбира! Фала однапред
3400 денари.

^Линков што го даде не е за Самунг S5260, туку за Monte. Сепак фала, но завршив работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom