Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Епа во My Computre би требало да го видиш mount-ираното CD.
Нема ништо...да не треба да ставам празно ЦД па да го направам ова ?
--- надополнето: Nov 4, 2011 1:52 PM ---
--- надополнето: Nov 4, 2011 1:53 PM ---

дај бе кажите јас шо да прам со мојов проблем..дур не ја имам купено играва;)

Имам проблеми со Warhammer ја инсталирав играта и сега оваа порака ми се јавува:
Steam must be running to play this game...

Кажи си наишол на ваков проблем, сигурен си дека кракот е решението ?

Ја инсталирав пес 6 но кога ја пуштам ништо не се случува, а во таск менаџерот во процеси работи . на интернет не најдов друг крак освен тој на релоадед . ве молам за помош

Ја инсталирав пес 6 но кога ја пуштам ништо не се случува, а во таск менаџерот во процеси работи . на интернет не најдов друг крак освен тој на релоадед . ве молам за помош
Обиди се, преинсталирај ја.

Да прашам некој користи ли UCOM gamepad со проѕирната пластика што е оној мислам UC-JS704 му беше бројката, никако не можам да го управам на Windows 7, драјверот го препознава се додека не вклучам некоја игра и одма се гаси ако некој има решение нека каже, ми кажуваа дека на XP работела па кој има искуство нека каже

Да прашам некој користи ли UCOM gamepad со проѕирната пластика што е оној мислам UC-JS704 му беше бројката, никако не можам да го управам на Windows 7, драјверот го препознава се додека не вклучам некоја игра и одма се гаси ако некој има решение нека каже, ми кажуваа дека на XP работела па кој има искуство нека каже

Колку пари - толку музика.

Како што гледам, овој работи до ХР.

Тука ми кажува дека не можам да ја играм crysis 2,иначе на хп 2 сум,вие што викате?
untitled.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom